Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi idő után van gond, ha...

H.kitti91 kérdése:

Mennyi idő után van gond, ha nem esünk teherbe?

Figyelt kérdés
Párommal 7 hónapja próbálkozunk. Nem túl rendszeres a menzeszem, főlleg mióta babát akarunk. Volt rá példa hogy 3 hetet késett. Kétségbeejtő ennyi csalódás.. Tudom van akinek több is volt. De az tudja milyen megviselő mindig reménykedni. Kezdjek aggódni? Menjek kivizsgálásra? Vagy hagyjak még időt? Hozzá teszem, nagyon sokat dolgozunk mind a ketten.. kb napi 12 órákat ha nem többet. Lehet a kimerültség a stressz is közrejátszik..
2015. máj. 20. 07:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mi 10 hónapot próbálkoztunk mire végre összejött a babánk.A munkaidőt ha tudod szerintem mindenképp csökkentsd le mert a kimerültség biztos nem segíti a teherbeesést.Menjetek el nyaralni szakadjatok ki a hétköznapi robotból.Már mi is azon voltunk, hogy elmegyünk kivizsgáltatni magunkat, de szerencsére nálunk nem volt rá szükségünk,de tudom hogy mit érzel és kitartást nektek remélem minnél hamarabb összejön a pici és minden rendben lesz veletek😃
2015. máj. 21. 11:54
 22/28 anonim ***** válasza:

Rendszertelen mensi, magas vérnyomás, ez nekem erősen PCOS-nek tűnik, ezzekl hiába vársz, mert ha teherbe is esel (HA van peteérésed), akkor nem biztos, hogy ki is tudod hordani. HOÍZÍZÁÉRTŐ endokrinológushoz fordulnék, aki nem mismásolja el a dolgokat, leginkább a Mensmentisbe.

Addig egy kis olvasnivaló: [link]

2015. máj. 21. 13:26
 23/28 A kérdező kommentje:
Elolvastam a PCOS tüneteit... hááát lehet benne valami.. sok hasonlóságot találtam.. 3 éve cystám is volt mikor 3 hónapig nem menstruáltam.. jajjj.... mindenféle képpen kikérem egy szakorvos véleményét.. vizsgálatát
2015. máj. 21. 15:07
 24/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

9 hónapos vagyok.Nem vagy egyedül!Sajnos nekem is volt abortuszom ,16 és fél évesen.Zsaroltak hogy ha megtartom akkor mik lesznek.Hát ez lett a vége.Hogy szeretnénk de nem jön össze.Visszacsinálni nem tudom ,megtörtént hülye voltam hogy ne álltam ki magam mellett.Párom akkor már betöltötte a 18 at de lesokkolódott illetőleg akkor rúgták ki.Nem is igazi kapcsolatnak indultunk.Azóta eltelt 8 évnél is több és ott tartunk hogy összeházasodtunk,építkezünk és várjuk a mi kis csodáinkat.Akik ott vannak valahol csak még nem értek ide hozzánk.

A múltat bánni lehet de visszacsinálni nem.Midig tanul az ember,csak nem mindegy milyen áron.

2015. máj. 21. 20:40
 25/28 A kérdező kommentje:
Hát igen. Mindig tanulunk valamit... Sokszor gondolok vissza az érzésre. Mit éreztem akkor mikor terhes voltam.. Hogy egy szem megmaradt bonbontól milyen boldogság töltött el.. :) Beszéltem hozzá, hogy ne haragudjon, bocsásson meg, én nagyon szeretem de nincs más választásom.. Megfogadtam akkor hogy mindent megteszek, hogy jó anya legyek.. Az ürességet amit akkor éreztem miután felkeltettek, sosem fogom elfelejteni.. Remélem megtörténik a csoda és életet adhatok majd egy kis tündérnek.. Nektek is kitartást... Nem szabad feladni..
2015. máj. 22. 06:45
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ne nagyon kezdd el saját magadat diagnosztizálgatni, mert sok problémának hasonló tünetei lehetnek, és csak tapasztalatok útján úgysem fogod tudni kideríteni, hogy mi a bajod, viszont bedilizel tőle, és már mindenfélét be is képzelsz majd magadnak.

A 7 hónap tényleg sok idő, de ennyinél még nem kell elkeseredni. Mondjuk a rendszertelen menstruáció nem túl jó előjel, ez tény. De azért azt javasolnám, hogy még várjatok egy kicsit, az orvos úgyis azt fogja mondani, hogy akkor vizsgál ki, ha már egy éve próbálkoztok. Persze ezt ellenőrizni nem tudja, de azért olyan nagyot nem kéne lódítani :) Egy pici persze belefér :)

Mi tavaly március óta próbálkozunk sikertelenül, múlt nyáron volt egy halvány pozitív tesztem, de mire eljutottam az orvoshoz, meg is jött sajnos :( Akkor kértem a dokit, hogy nézzünk utána, mi lehet a gond, de elhajtott azzal, hogy nem is próbálkozunk egy éve. Végül decemberben döntöttünk úgy, hogy a tettek mezejére lépünk. Először a párom kért időpontot az andrológiára, január elején mehetett is. Amúgy nála minden rendben volt, azóta is időnként megveregeti a saját vállát, hogy mekkora tenyészbika :D Mondjuk tény, hogy rohadt jók az értékei, hála az égnek :)

Miután az ő eredménye megvolt, én is bejelentkeztem a meddőségi központba vizsgálatra, és februárra kaptam időpontot, tehát az egy év végül is nálunk sem volt meg, de a meddőségiben igazából nem is kérdezték a vizsgálat előtt.

Szóval szerintem nem kell napra pontosan ragaszkodni az egy évhez, de 7 hónapnál én még biztosan várnék egy kicsit.

2015. máj. 24. 16:22
 27/28 anonim válasza:
varha terapia,győrbe jártam 2 hónap után terhes lettem és beállt a menstruáció is gyógyszerek nélkül
2015. máj. 30. 08:38
 28/28 anonim ***** válasza:

Én már mennék vizsgálódni a helyedben... mondd, hogy egy éve próbálkoztok. Mondhat bárki bármit, tudatos babatervezésnél szerintem fél év sikertelenség után van valami gebasz.. lehet, hogy csak apróság és mégis véletlenül valamikor sikerül, de valami tuti nem 100%-os.

Tapasztalat :( Áldom az eszem, hogy mi sem vártuk meg az egy évet!

2015. okt. 19. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!