Mennyi idő után van gond, ha nem esünk teherbe?
Rendszertelen mensi, magas vérnyomás, ez nekem erősen PCOS-nek tűnik, ezzekl hiába vársz, mert ha teherbe is esel (HA van peteérésed), akkor nem biztos, hogy ki is tudod hordani. HOÍZÍZÁÉRTŐ endokrinológushoz fordulnék, aki nem mismásolja el a dolgokat, leginkább a Mensmentisbe.
Addig egy kis olvasnivaló: [link]
Kedves kérdező.
9 hónapos vagyok.Nem vagy egyedül!Sajnos nekem is volt abortuszom ,16 és fél évesen.Zsaroltak hogy ha megtartom akkor mik lesznek.Hát ez lett a vége.Hogy szeretnénk de nem jön össze.Visszacsinálni nem tudom ,megtörtént hülye voltam hogy ne álltam ki magam mellett.Párom akkor már betöltötte a 18 at de lesokkolódott illetőleg akkor rúgták ki.Nem is igazi kapcsolatnak indultunk.Azóta eltelt 8 évnél is több és ott tartunk hogy összeházasodtunk,építkezünk és várjuk a mi kis csodáinkat.Akik ott vannak valahol csak még nem értek ide hozzánk.
A múltat bánni lehet de visszacsinálni nem.Midig tanul az ember,csak nem mindegy milyen áron.
Szerintem ne nagyon kezdd el saját magadat diagnosztizálgatni, mert sok problémának hasonló tünetei lehetnek, és csak tapasztalatok útján úgysem fogod tudni kideríteni, hogy mi a bajod, viszont bedilizel tőle, és már mindenfélét be is képzelsz majd magadnak.
A 7 hónap tényleg sok idő, de ennyinél még nem kell elkeseredni. Mondjuk a rendszertelen menstruáció nem túl jó előjel, ez tény. De azért azt javasolnám, hogy még várjatok egy kicsit, az orvos úgyis azt fogja mondani, hogy akkor vizsgál ki, ha már egy éve próbálkoztok. Persze ezt ellenőrizni nem tudja, de azért olyan nagyot nem kéne lódítani :) Egy pici persze belefér :)
Mi tavaly március óta próbálkozunk sikertelenül, múlt nyáron volt egy halvány pozitív tesztem, de mire eljutottam az orvoshoz, meg is jött sajnos :( Akkor kértem a dokit, hogy nézzünk utána, mi lehet a gond, de elhajtott azzal, hogy nem is próbálkozunk egy éve. Végül decemberben döntöttünk úgy, hogy a tettek mezejére lépünk. Először a párom kért időpontot az andrológiára, január elején mehetett is. Amúgy nála minden rendben volt, azóta is időnként megveregeti a saját vállát, hogy mekkora tenyészbika :D Mondjuk tény, hogy rohadt jók az értékei, hála az égnek :)
Miután az ő eredménye megvolt, én is bejelentkeztem a meddőségi központba vizsgálatra, és februárra kaptam időpontot, tehát az egy év végül is nálunk sem volt meg, de a meddőségiben igazából nem is kérdezték a vizsgálat előtt.
Szóval szerintem nem kell napra pontosan ragaszkodni az egy évhez, de 7 hónapnál én még biztosan várnék egy kicsit.
Én már mennék vizsgálódni a helyedben... mondd, hogy egy éve próbálkoztok. Mondhat bárki bármit, tudatos babatervezésnél szerintem fél év sikertelenség után van valami gebasz.. lehet, hogy csak apróság és mégis véletlenül valamikor sikerül, de valami tuti nem 100%-os.
Tapasztalat :( Áldom az eszem, hogy mi sem vártuk meg az egy évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!