H.kitti91 kérdése:
Mennyi idő után van gond, ha nem esünk teherbe?
Figyelt kérdés
Párommal 7 hónapja próbálkozunk. Nem túl rendszeres a menzeszem, főlleg mióta babát akarunk. Volt rá példa hogy 3 hetet késett. Kétségbeejtő ennyi csalódás.. Tudom van akinek több is volt. De az tudja milyen megviselő mindig reménykedni. Kezdjek aggódni? Menjek kivizsgálásra? Vagy hagyjak még időt? Hozzá teszem, nagyon sokat dolgozunk mind a ketten.. kb napi 12 órákat ha nem többet. Lehet a kimerültség a stressz is közrejátszik..2015. máj. 20. 07:51
2/28 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz teherbe esni... :(
2015. máj. 20. 07:53
3/28 anonim válasza:
Nem mindenkinek nehéz. Van, akinek elég egyszer figyelmetlennek lenni. Nem vagyunk egyformák.
4/28 A kérdező kommentje:
De aki szeretne... na annak nehéz.. :( :( Nem tudom, hogy menjek e orvoshoz, vagy várjak e még?
2015. máj. 20. 08:09
5/28 anonim válasza:
Szia. Mi 4 évet vártunk. Kivizsgálások sikertelen inszemináció. Végül spontán teherbeestem és most itt szuszog a 9 napos kisfiam. Ne adjátok fel az a lényeg. Kívánom h mihamarabb sikerüljön és átéld az anyaság örömét.
6/28 anonim válasza:
Én (bár nekünk mindkettő azonnal sikerült) fél év után elmennék dokihoz. Egyébként egy évet mondanak, de én azt tuti nem bírtam volna kivárni!
7/28 A kérdező kommentje:
Biztos nagy öröm egy apróság.. Annyira de annyira vágyom/ vágyunk rá.. Tegnap mikor biztossá vált hogy nem sikerült ismét, láttam párom arcán a csalódottságott.. ÉS ez úgy fáj! Megőrjít, a várakozás... Mindenképp ki kell vizsgáltatnunk magunkat. És hogy működnek ezek a vizsgálatok? Mik a folyamatok?
2015. máj. 20. 09:06
8/28 anonim válasza:
Ez nem verseny. Nem így kell felfogni, hanem időt kell adni a dolgoknak. Élvezzétek egy darabig,hogy ketten lehettek, írod, hogy kimerült vagy és stresszes. Itt már egymást stresszelik a nők.
9/28 A kérdező kommentje:
A kimerültség és a stressz miatt már jelentkeztek problémák.. Mint pl magas vérnyomás.. fejfájás.. Megmondta az orvos, hogy tisztán látszik a kimerültség.. de igyekszem visszább venni a lendületből.. Egy seggel két lovat nem lehet megülni azt mondták.. Lehet egy kis nyugalom csodát tenne.. :)
2015. máj. 20. 09:19
10/28 kloetta válasza:
A rendszertelen menstruáció miatt menj el szerintem, úgy sokkal nehezebb. Neked peteérés nézés, nyálkahártyavastagság nézés a nődokinál, én vérvételt is kérnék a házidokitól. A párodnak spermavizsgál javasolt.
Ha ezek rendben 1 évet ki szokták váratni, utána néznek csak egyebeket, de lehetsz rámenős h siettesd a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!