Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi idő után van gond, ha...

H.kitti91 kérdése:

Mennyi idő után van gond, ha nem esünk teherbe?

Figyelt kérdés
Párommal 7 hónapja próbálkozunk. Nem túl rendszeres a menzeszem, főlleg mióta babát akarunk. Volt rá példa hogy 3 hetet késett. Kétségbeejtő ennyi csalódás.. Tudom van akinek több is volt. De az tudja milyen megviselő mindig reménykedni. Kezdjek aggódni? Menjek kivizsgálásra? Vagy hagyjak még időt? Hozzá teszem, nagyon sokat dolgozunk mind a ketten.. kb napi 12 órákat ha nem többet. Lehet a kimerültség a stressz is közrejátszik..
2015. máj. 20. 07:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A rendszertelen menstruálást mindenképp kivizsgáltatom. De páromat, hogy küldöm urologushoz nem tudom... :P
2015. máj. 20. 14:14
 12/28 anonim ***** válasza:

9 hónapja próbálkozunk...Hiába voltam orvosnál nem csinál semmit se ,kivárják az egy évet :( Közölte,hogy az csak 9 peteérés nem nagy dolog.Köszönöm nekem igen is az .

Egyik nap kaptam azon magam ,hogy bakker 9 hónap! Napokban itt tarthatnám a karomban,de nem nem lehet mert nincs.Másnak meg elsőre összejön és nem is akarja.

2015. máj. 20. 16:01
 13/28 anonim ***** válasza:
Kitartást. Mostani kapcsolatomban én is pont 7. hónapja várom a csodát- előtte 2 évig nem történt semmi. Kivizsgálásokon már túlestem, kedvesem most intézi az urológust. (Ha igazán vágyik apává lenni, nem kell majd sokat győzködnöd. Én csak egyszer mondtam az emberemnek, hogy nem ártana megnézetni mi a helyzet a "katonai fronton". Következő héten már szerzett időpontot is a dokihoz, pedig nagyon fázott tőle Ő is :))
2015. máj. 20. 16:25
 14/28 A kérdező kommentje:
Nekem is ez jár a fejembe... Hogy másnak aki nem is akarja, kidobja, veri bántja.. neki miért???? Úr isten, én is belegondolnék abba hogy basszus 9 hónap?? Hogy birod? Kiváncsi leszek nekem mit fog mondani...
2015. máj. 20. 16:37
 15/28 A kérdező kommentje:
Párom nagyon szeretné A KIS BABÓKÁT.. Remélem őt sem kell majd győzködni.. Bár elmosolyodom amikor belegondolok, hogy egy szobában egy üvegcsében... értitek... :) :) Vicces így belegondolni naa :)
2015. máj. 20. 16:42
 16/28 anonim válasza:
Szia,én is végig jártam ezt az utat,8 hónapot probálkoztunk és most végre sikerült a Vargha gyógymód segitségével,érdemes utánna nézned :) meg pajzsmirigy orvoshoz is menj el,lehet ott a baj.Ezen kivül ajánlom a hőmérőzést minden nap megméred hány fokos vagy és amikor 37 körül van csinálsz peteéérés mérő tesztet(lehet patikában venni),főleg akkor hasznos ha rendszertelen a menzi mert máshogy nem tudod kiszámolni. Aztán ha pozitiv a peteéréses teszt probálkoztok,másnap megméred magad megint ha megmaradt magas akkor siker,ha leesik pár napon belül megjön a menzi. Ja és mindig reggel kb ugyanabban az időben még az ágyban nyugalmi állapotban mérd.
2015. máj. 20. 16:46
 17/28 anonim válasza:
én még az előző vagyok,álldom a varga dokit,5 kezelés után összejött hogy ez csoda vagy szerencse nemtudom,de már több mindenkinek segitett...kint vannak a rendelőben a babákról a fotók,lassan küldöm én is a képet
2015. máj. 20. 16:49
 18/28 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!! :) <3 Vargha gyógymód? Nem hallottam róla. Mit takar? Ovutesztet most veszek.. Mert így lehetetlen.. Mikor a 3 hetes késéssel voltam orvosnál akkor azt mondta, bár nem tudom, honnan vette, hogy lehet nem tudom befogadni a spermiumot mert nincs elég valamilyen hormon a szervezetemben.. ( bár ezt honnan tudja) talán.. de menjek vissza ha megint így alakul... ilyen nem volt, de rendszeresen késik.. Vissza megyek jövőhéten, hogy vizsgáljon meg.. Volt egy abortuszom régen.. mert hogy is mondjam 15 évesen nem éppen anyaságra érett voltam... Bűntudatom van mai napig... Nincs olyan nap mióta babát szeretnék, hogy ne gondolnék rá.. Páromnak nem tudom elmondani.. Nem is tudom miért nem.. Egyszerüen nehéz... Lehet, hogy ez a teher is rábélyegez... ajjj lányok ez annyira nehéz... úgy érzem mintha egyedül lennék.. Mit szolnátok, nem tudom, hogy van e facebook-tok.. és ott tartanánk a kapcsolatot.. jó lenne beszélgetni.. sikerekről.. megosztani a dolgokat olyanokkal akik átérzik és támogatnak..
2015. máj. 20. 17:14
 19/28 Eufrozi ***** válasza:
Szerintem minél hamarabb menjetek el kivizsgáltatni magatokat.Én azt kamuztam,h másfél éve már nem jön össze,viszont akkor még csak a 9.hónapnál tartottunk.Azóta megint eltelt ugyanannyi kb.és jövő hónapban fogják mondani,h hogyan tovább.
2015. máj. 20. 23:42
 20/28 A kérdező kommentje:
Uhhh.. Szegény.. És végül is akkor sikerült bármire is fényt deríteni, hogy miért nem jön a kisbaba?
2015. máj. 21. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!