Ha biztsoan ovulációkor voltunk együtt, csodaszép a hőgörbim 15 nap luteálissal és nem estem teherbe, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2014. júl. 11. 04:24
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

ha pont az ovulatio napjan voltal egyutt akkor az bizony tul keso Amire a fiuk celba ernek a petesejt mar tul oreg.

Miert nem estel teherbe? mert gyermekaldas azert aldas mert nem lehet kikenyszeriteni es akkor jon a baba amikor o szeretne.

2014. júl. 11. 05:19
 2/9 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, mi is mindig jókor vagyunk együtt, előtte, meg ovukor is (na meg utána is persze)...de nem sikerül...sajnos már 5 hónapja..eddig nem aggódtam, de most már kezd idegesíteni...
2014. júl. 11. 07:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha minden klappol, akkor is csak 25 % esély van a terhességre.
2014. júl. 11. 08:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van és már ez a 12. hónap hogy próbálkozunk.
2014. júl. 11. 13:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ovut szépen elkaptuk, napján és előtte két nappal is együtt voltunk, szóval megadtuk az esélyt...

2014. júl. 11. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
én is hozzátennék valamit az első válaszolónak. ovu után a legideálisabb ha 12 órán belül megtörténik a megtermékenyítés.de ez is változhat a nő korától, egészségi állapotától is!!!!vannak orvosok akik szerint a 24 órában is bízhatunk. mert azért próbáljunk bízni a saját testünkben is kicsit, ne csak a csoda bogyókban...a fiúk 2-3 óra alatt jutnak a petesejthez. szóval ovu napján való együttléttel nem késik el senki semmiről. tény, hogy kell egy kis idő annak is, hogy megbontsák a petesejt külső burkát, de azért ez is belefér
2014. júl. 12. 10:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Hanyadik próbálkozás? Tudsz görbét rakni?
2014. júl. 12. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Spermával minden rendben? Kivizsgáltattátok?
2014. júl. 14. 14:21
 9/9 anonim válasza:
3 naponta legyetek csak együtt,pihenniük kell a spermiumoknak
2015. máj. 21. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!