Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kimutatott progeszteronhiány...

Piroska és a farkas kérdése:

Kimutatott progeszteronhiány esetén milyen kezelésekre számíthatok?

Figyelt kérdés
Minél hamarabb szeretnénk babát.
2015. máj. 4. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Progeszteron pótlásra, nekem ez 3x2 tabletta hüvelykapszula volt. Semmi drámai nem történt, azonnal sikerült a baba :)
2015. máj. 4. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Progi pótlásra, pozi teszt után is azonnal be kell szedned. Valószínű Utrogestan, de majd a doki megmondja.
2015. máj. 4. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a gond. Peteérés után utrogestan hüvelykapszula napi 2x2 és márciusi vetélés miatt most már duphastont is szedek 2x1-et.
2015. máj. 4. 15:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem a luteàlis fàzisban volt 1,0 lmol/L. Van aki azt mondta itt, h ez alapjàn peteérésem sincs.... Pénteken megyek vissza a dokihoz.
2015. máj. 4. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Nem feltétlenül igaz,hogy nincs peteérésed.Nekem éppen hogy az alsó értékhatáron belül van. Januárban tény és való nem volt peteérésem,de azóta eddig minden hónapban van. Semmilyen görbét nem vezetek,még ovu teszteket sem veszek.

Ha az orvosod eddig nem nézte mikor van peteérésed kérd meg,hogy uh-val figyeljétek.

Azt nem írtam előző válaszomban,hogy én februárban kezdtem el használni az utrot és azonnal terhes is lettem, csak elvetéltem márciusban.

2015. máj. 5. 08:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem van egy 13 honapos kislányom. És bár sosem volt oramü pontos ciklusom, azért éreztem magamon a jeleket régebben, amikor peteérésem volt. Most SEMMI. Pedig már fél éve nem szoptatok. Az jo ötlet, h megkérem a dokit, h figyeljük ultrahanggal, remélem, lehet olyat ennél a dokinál. Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek drukkolok, és gratula akinek sikerült :)
2015. máj. 5. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!