Hogyan lehet megállapítani a hőgörbéből, hogy van-e progeszteronhiány? Olvastam egy cikket, amiben ezt írták, de semmi bővebbet nem írtak.
Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk a 3. gyerekkel, de 3 nagyon korai vetélés lett csak ez idő alatt: egyszer látott a doki petezsákot, a másik kettőnél csak pozit teszteltem és utána gyorsan elment. A hülye orvosom szerint biztos nincs semmi bajom, hiszen már van két gyerekem és nem csinál hormonvizsgálatot. Pár napja kezdtem hőmérőzni, és érdekel, hogy a görbéből mit lehet kiolvasni. Valaki ért ehhez?2014. nov. 10. 12:48
1/4 anonim válasza:
Én ugy emlekszem,ha nem emelkedik meg kellő keppen a hőd ovilacio utan az progeszteron hiányra illetve a tényleges tuszorepedes elmaradasara utal.
Nekem is nehezen jott a harmadik,de igaz nem 2évet vártunk és vetélésem sem volt.Nekem volt minden vizsgálatom,nem értem a te dokidnak ez miert esik nehezére!Sima vervetel a 3. Illetve 21.nap mar sokat elárul.Bar én ugy tudom erre beutalot a haziorvosod is adhat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Mekkora az a kellőképpen megemelkedett hő?
2014. nov. 10. 13:30
3/4 anonim válasza:
Csak a salat teehee görbembol tudok számokat mondani:ciklus elejèn 36.4 korul volt,ovukor 36.2re esett le,és utana 36.6-7 re ment fel.Utana mar végig akorul maradt.
4/4 anonim válasza:
Ne haragudj telefonról potyogok:saját terhesgörbe akart lenni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!