Progeszteronhiány lehet a baj?
Mensi előtt lassan, tizedenként megy csak le a hőm 3 nap alatt, és közben már elindul a barnázás/pecsételés. Nem tudok teherbe esni több mint fél éve... ezeket a gondjaimat lehetséges, hogy a progeszteronhiány okozza? És ezért jön a baba sem?
A görbémen amúgy én nem látok semmi furát, van ovum és szépen fel is megy a hőm utána, alaphőm 36.3- 36.4, ovu után 36.8 körül van, még csak nem is ingadozik nagyon...
biztosan nem ezt akarod olvasni, de fél év próbálkozás még semmi :(
egyébként a barnázásnak több oka lehet (hormonok is akár), de a progeszteronhiányt is egyszerű kideríteni egy vérvétellel.
Igen, fél év még semmi, de persze nyilván terveznéd az életed stb.
Nálam is volt ilyen felvetés. Elmentem vérvételre. Elég sűrűn kellett menni, talán 2 nap különbséggel 3x, de nem akarok hülyeséget mondani. Utána 1-2 hét az eredmény. Közben lett egy kétcsíkos tesztem, úgyhogy az eredmény már nem is érdekelt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!