Ir-em van, babát szerenénk. Ezekkel a értékekkel elég a 750 merckformin xr?
Figyelt kérdés
0 perces inulin 4,9
60 perces 96
120 perces 25
ennyit ír fel a orvos. Egyébkén ez mennyire súlyos ilyen eredménnyel?
2015. ápr. 25. 14:39
1/5 anonim válasza:
160 g-os diétát is előírt neked? Mert anélkül semmit nem fog érni. Plusz rendszeres mozgás.
2/5 A kérdező kommentje:
igen,előírt,csinálom is meg a heti 4 tornát,csak nem tudom,hogy nem kevés-e ez a gyógyszer.
Ez az érték mennyire rossz szerinted?
És mikor sikerülhet a baba?
2015. ápr. 25. 21:37
3/5 A kérdező kommentje:
egyébként két hete csinálom,de még semmit nem fogytam,pedig itt sokan írják,hogy fogytak tőle.Ez mikor indulhat be?
2015. ápr. 25. 22:05
4/5 anonim válasza:
Ajánlanám a FB-on az IR étrend 160 gr ch csoportot. :)
Hogy a gyógyszer elég-e, így nem lehet megmondani, gondolom a dokihoz mész majd kontrollra. Már nem tudom, mennyi idő múlva indult be a fogyás, én amúgy is a vékonyabb ir-esek táborába tartozom.
5/5 anonim válasza:
Nekem lombikhoz kellett, nem tudom, "simán" mikor lesz eredménye, egyénenként változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!