Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Merckformin xr 750 szedése...

Merckformin xr 750 szedése alatt lehet ilyen problémám? Vagy mástól van?

Figyelt kérdés
Már 2hete szedem a gyógyszert és most kellett 1ről-2re emelnem az adagot szombaton.Mellette már a bromocriptint is szedem több mint egy hónapja.Kisbabár szeretnénk.Tegnap és ma is nagyon rosszul voltam...hányinger,szédülés,gyengeség napközben pár órán keresztül,utána jobban voltam,de így nem is kívántam semmit inkább nem ettem csak este mikor jobban voltam este.Lehet a gyógyszertől vagy más miatt?? :O Kösy
2014. ápr. 22. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, es attol is, hogy nem ettel (szénhidrát hiánya miatt), a diétát tartod?
2014. ápr. 23. 04:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen tartom,de hirtelen semmit nem vontam meg a szervezetemtől és ugye az is tart már hetek óta és a gyógyszert is szedtem eddig semmi gond nem volt...ezèrt nem értettem... :O
2014. ápr. 23. 06:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen a gyógyszer okozza! Nekem kb 3-4 hétig volt ez aztán hozzászoktam.
2014. ápr. 23. 08:20
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem jó pár hónapig volt ilyen, én mellette euthyroxot is szedtem a pajzsmirigyemre. Én még hánytam is, éjszaka többször ébredtem arra, hogy rosszul vagyok.

Hát májusban kezdtem ezeket szedni, persze rendesen felépítve, és azt kell, hogy mondjam, karácsony óta nincsenek ezek a mellékhatások.

2014. ápr. 23. 09:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell gyógyszert váltanom ugye?? :-\
2014. ápr. 23. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
ha hónapokig nem ulik el legfeljebb akkor, a 2 hét még semmi.
2014. ápr. 23. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Én az XR-től hánytam és folyamatos hasmenésem volt, hónapokig nem tudott hozzá szokni a szervezetem, sőt az értékeim is romlottak mellette. Nálam cserélni kellett a gyógyszert.
2014. ápr. 23. 15:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Kösy mindenkinek :-)akkor szedem tovabb azt majd labor utan ugyis megyek dokimhoz :-)
2014. ápr. 23. 19:22
 9/10 Manka68 ***** válasza:
Igen, lehet a gyógyszertől. Viszont enned kell, mert ha csak este eszel, az ugyanolyan rossz, mintha cukrot ennél cukorral. A diéta alapszabályai között az is szerepel, hogy napi 5-6 étkezésre kell elosztani a szénhidrát adagot. Ha ezt nem tartod be, nem fogsz javulni. :-(
2014. ápr. 24. 05:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Tudom h.ennem kell de nem tudtam.azota jol vagyok és eszem ahogy kell :-)
2014. ápr. 24. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!