Ki milyen értékekre, mennyit szedett?
Azt szeretném tudni amolyan "felmérés" jelleggel, hogy ki milyen vércukor- és inzulinértékekre hány mg merckformint, vagy azonos hatóanyagú gyógyszert szedett és milyen gyorsasággal sikerült normalizálni általa az eredményeket.
Az én dokim 2000 mg-ot javasolt naponta, én viszont iszonyat soknak tartom, mivel a terheléses eredményeim annyira veszedelmesen nem rosszak.
Előre is köszönöm.
meforalból 3*750mg-osat szedtem (tehát a napi 2000 mg megvan, még több is), de az nem használt, attól romlottak az eredményeim.
Utána váltottunk Eucreas-ra, ami szintén 750mg-os, de valami kombinált szer, ebből 2*1-et kell szednem. Ez úgy néz ki használ
Vc. 0 perc - 4, 60 perc - 6.2, 120 perc - 3.9
Inz. 0- 11, 60 - 170, 120 - 68
2×850 mg Meforal
Minden egyeb hormonom total ok volt, kb. 2 kg plusz volt rajtam, 28 naponta menstrualtam, de cisztaim voltak es csunya ir-em.
A harmadik meforalos honapban fogant a lanyunk, mar 2 eves. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az én laboreredményem a következő:
Vércukor:
0 perces: 5,2
60 perces: 4,0
120 perces: 4,5
Inzulin:
0 perces: 9
60 perces: 47,2
120 perces: 40,7
Erre írt a doki napi 2000 mg-ot. Szerintem sok!
Kedves 2. válaszoló!
Neked milyennek értékelték a terheléses eredményeidet? Mert az én dokim az enyémre azt mondja, hogy kifejezetten enyhe IR-rel állunk szemben. Akkor miért ez a sok merckformin?
:) Jogos! :) Én a 2000 mg-ot tartom soknak :)
Igazából nem teherbeesési problémám van, hanem kihordási (habituális vetélő vagyok). Ezért értem a dokim finomhangolási szándékát, de akárhány cikket, vagy fórumot olvasok, mindenhol sokkal komolyabb inzulinkilengésre adnak 2000 mg/nap körüli merckformint. Kicsit elveszettnek érzem magam a témában :)
Napi 2x750 mg os mercformint szedek. A 0 perces inzulinom 8,8
120 perces 25 lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!