Vkinek sikerült úgy teherbe esni, hogy szedett a pajzsmirigyére gyógyszert? És mennyi idő után sikerült teherbe esni.
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 20:38
1/7 anonim válasza:
én már terhes voltam mikor kiderült h 4.9 a tsh-m,egy vetélés után,de simán ment minden,letroxot kaptam.most is babát várok,100 mikrogramm az adagom
2/7 anonim válasza:
én is estem teherbe 4,5ös tsh-val,de nekem sem maradt meg a baba. 50 mikorgramm letrox-al kezdtem és a második hónapban terhes lettem.Most 75-85 mikrogrammot szedek váltva. 33 hkm
3/7 anonim válasza:
első vagyok,nekem megmaradt a 4.9 -el. Előtte vetéltem el.
4/7 Manka68 válasza:
Szia!
3,9-es TSH-val nem estem teherbe évekig. Elkezdtem szedni az l-thyroxint, dokim azt mondta, legalább két hónap kell hogy rendeződjön, addig ne próbálkozzunk. Három hónap múlva mentem kontrollra, TSH 1,7 és aznap reggel teszteltem pozitívat. :-)
5/7 A kérdező kommentje:
Januárba irták fel a Thyroxint,februárba kell kontrollra mennem.Szerintetek sikerülni fog a baby?
2014. jan. 18. 12:31
6/7 anonim válasza:
Szia. Igen, nekem el sem fogyott az elso adag es sukerult :)) lassan 2 eves a kisfiam :)) drukkolok sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
Mit szedtél?És hányas volt a pajzsm. Számod?
2014. jan. 19. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!