Mit tanácsoltok? Meddig lehet mindent elkövetni? Elvesztettem a reményt, megint megjött! 8. hónapja semmi, ittam teát, szedtem gyógyszert, ittam az orvos által felírt port! Jók a hormoneredményeim!
8 hónap még semmi, teljesen normális.
Majd 1,5-2 év után kezdj aggódni.
Egy kicsit pihenj, ne foglalkozz a témával. Szanj magatokra 1-2 hónapot. Legyetek együtt, de ne (csak) emiatt. Kapcsolodjatk ki es örüljetek annak, hogy jön öl.a karácsony. Készülj programokkal, menjetek karácsonyi vasarokba, stb..
Tervezd meg a karácsonyfát... Lenyeg, hogy massal legyél elfoglalva. Tervrzgess valami mást a kozeljovobe,ami utan tobb helyen kell korbenezni, stb..
nekem anno a bevasarlolista írása es árak nézegetése valamint a nyaralás tervezése jott be.
Minnél jobban rágörcsölsz a dologra,annál nehezebben fog jönni
Tarts 1-2 nyugis hónapot..azaz ne a baba téma járjon a fejedben,ne azon stresszelj folyamatosan
Ha a munkád után van szabad órád-óráid menj tornázni,vagy tervezz be közös romantikus vacsikat a pároddal
Jó, hát akik fentebb válaszolgattak, azoknak kíváncsi lennék, mennyi kellett várniuk? 2-3 hónapot? Mert úgy könnyű osztogatni a tanácsot, h foglald el magad mással, tervezz karácsonyfát, stb...pff... szerintetek ki a francot érdekel a karácsonyfa?
Jövő hónapban lesz másfél éve, hogy semmi, de emlékszem, hogy már a 4. sikertelen hónap után magam alatt voltam. Nekem is jók a hormoneredményeim. Kérdező, írj rám egy privátot ha nem légből kapott hülyeségeket akarsz olvasni olyanoktól, akik lehet, h azt se tudják, mi az, h várni.
Az biztos,én semmit nem teszek,abba hagytam minden orvos által felírt dolgot!Minek,ha úgy sem segít!
Lehet,hogy van még idő és az is lehet,hogy a nyolc hónap nem sok idő!Már nem vagyok fiatal,36.éves elmúltam,évekkel ezelőtt kivették a jobb oldali petefészkem,petevezetékem!
Nem érzem magam Nőnek!
Kedves 7es
Hogy mennyit kellett várni nekem ? 3 ÉVet..több hónapos kivizsgálás,hormoninjekció,2 lombik...őszintén? Feladtam
Szintén kb ilyen időben 2 éve...jött a karácsony..elmúlt a karácsony..híztam egy kicsit így itthon nekiálltam tornázgatni,kerestem edzőtársat..
ÉS mit ad isten..nemkellett utánna..Jan 5-ei utolsó menzesszel 2012.09.26-án megszületett a fiunk
ÚGyhogy ne oltsd itt a népet hogy hülyeségeket írunk,ne is foglalkozzzon velünk
Kedves kérdező! : ha mozi ,vacsi nemjön ösdze hát csinálj otthon te egy gyertyás vacsit..csináld meg a kedvenc kajáját a férjednek vagy a legegyszerűbbet ( :-) ).. teríts meg..stb..gyertyafény..közös zuhany
Nemkell fizetni érte ;-/
Minden jót.ne add fel...a baba jön majd ha te is készen leszel :-)
Az e vitamin se rossz ötlet egyébként
4-es válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!