Mit tanácsoltok? Meddig lehet mindent elkövetni?
Elvesztettem a reményt, megint megjött! 8. hónapja semmi,
ittam teát, szedtem gyógyszert, ittam az orvos által
felírt port! Jók a hormoneredményeim!
11/18 A kérdező kommentje:
Kedves 10.-es!
Ezeken már túl vagyok,vacsi,gyertyafény,közös zuhany!
Hidd el minden kipróbáltam,most már belefáradtam.
Lehet hogy csak egy kis szünetet kellene tartanod
Mármint nem gürcölni,agyalni ezen és meglepetésként érne a baba
Tudom hogy belefáradtál,mint írtam én is átestem ezen...de ne add fel...és ha az megnyugtat menj el nődokihoz hogy legalább megnézze hogy minden oké e odabent..Az csak egy ultrahang....
10-Es
2013. nov. 24. 16:01
Szeretnelek biztatni egy kicsit :-) En mar ugy voltam vele, hogy feladom. Mar majdnem mindent kiprobaltunk, teák, méhpempő, cickafark, Clostilbegyt, ilyen idonkent szeretkezzunk meg olyan stb. Aztan elkezdtem szedni a Gravidat (mondom jo max nem lesz vitaminhianyom). Pentek reggel eros pozitivat teszteltem 10 honap utan! Pedig mar csak a vitamint szedtem, sőt egesz honapban beteg vagyok, fel is voltam fazva amire antibiotikumot szedtem....
Tudom, hogy neked nehezebb a műtéted meg korod miatt de sose add fel! Pont akkor leszel az, mikor nem is szamitasz ra! En hiszek benne :-)
2013. nov. 25. 05:03
Utolsó, képzeld, h én is feladtam 1 év után, csak nálam nem történik semmi. Képzeld, van akinek az E vitamin se hatásos és kb. semmi sem az. Van, akinek változást hoz egy kis nyaralgatás, egy új hobbi, egy új munkahely, van akinek semmi az égvilágon.
2013. nov. 25. 10:32
A 10-esnek szántam, bocsi.
2013. nov. 25. 10:33
16/18 anonim válasza:
Ezzel kb. mindenki így van, akinek nem jön össze 3-4 hónap után. Most két út áll előtted: az egyik, hogy a mániáddá válik a dolog, sajnáltatod magad és síránkozol évekig, h mindent megteszel és a 4. lombik se jött össze pedig minden rendben van... Vagy elkezded élvezni az életet, mintha minden hónap az utolsó bulizós hónapod lehetne az életedben. Mielőtt gyanúba keverednék, hogy 2 hónap alatt lettem terhes, csak közlöm: 1,5 év kellett, kb. nulla eséllyel az endometriózisom miatt és elsőre sikerült a lombik. És élveztem az utolsó 6 hónapot. Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna síránkozni a férjemnek, h milyen borzasztó minden nap injekciózni magam. Ehelyett viccet csináltam az egészből és minden lelki sérülés nélkül megúsztuk. Szóval bulizz és ne rinyálj.
2013. nov. 26. 13:08
8 hónap..................4 év.....na az már valami.De mindenkinek a sajátja a legfájóbb.Semmit nem tudsz csinálni,várni türelemmel,csak annyit.Rájöttem én is a 4 év alatt hogy egy dolgot nem tudok megtervezni pontosan...ahogy én azt elképzeltem,és ez pont az.
2013. nov. 26. 17:45
Még valami.Előző vagyok.Ilyet ne mondjál hogy nem vagy nő!!Igenis nő vagy! Ez az első amit próbálj magadban tudatosítani.Egyszer eljön a mi időnk is.Én sem vagyok már annyira fiatal,34 vagyok.
2013. nov. 26. 17:50
Kapcsolódó kérdések: