Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek nem középidőben van a...

Akinek nem középidőben van a pé-je, az honnan tudta meg, hogy mikor van? Orvos által, hőből, nyákból vagy honnan? Sikerült végül teherbeesni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem középidőben van, kicsit utána. Én augusztus óta mértem a hőmet, decemberben kezdtünk el próbálkozni. Mindig tudtam, hogy mikor van ovulációm, mert akkor mindig leesett láthatóan a hőm. Decemberben is amikor leesett, feltétlen együtt voltunk, és hát első hónapban sikerült teherbe esnem.

Igaz, volt előzménye is: cigit májusban letettük, szeptember óta vitamint szedek, sportoltunk előtt. Lehet, hogy ennek is van köze hozzá, de így jött össze elsőre.

Remélem, hogy Nálatok is hamarosan jönni fog. Régóta próbálkoztok?

2013. jan. 9. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Ez az 5. hónap. Annyira még nem sok, csak próbálok minden eshetőségre felkészülni :)

A hőmérőzéssel kicsit bajban vagyok, mert nekem félidőben nem esik le, viszont a felugrás egyértelmű. Így nem tudom, hogy nincs-e gond a pé-vel. De pár hét és úgyis megyek orvoshoz, hátha okosabb leszek.

Köszi, hogy írtál:)

2013. jan. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!