Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aki szedett már Utrogestan...

Aki szedett már Utrogestan kapszulát, annak milyen tapasztalatai voltak? Én most kezdem, kicsit félek tőle.

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
ne félj mert ártani nem tud. nMire szeded? már babás vagy vagy még nem?
2014. márc. 5. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért félsz tőle..nem "harap".

Én is szedem a 12. hétig..ártani nem árt!

Állapotos vagy?

2014. márc. 5. 14:14
 3/8 bius06 ***** válasza:

Én is szedem. Te miért kaptad? Már babát vársz?

Én 7 hetes terhes vagyok, már 2 hete szedem, s valószínűleg a 12. hétig szednem kellesz. Szerintem ne félj tőle, az orvosod tudja, hogy mit miért ad!!!

2014. márc. 5. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, simán progeszteronpótlás, gondolom nem véletlenül írta fel az orvos. Hüvelybe kell helyezni, én utána max. fél órát pihenni szoktam, mármint ülni vagy félig feküdni, hogy ne folyjon ki, de ezenkívül nincs semmi, semmi mellékhatása. Nekem 14 hetes terhesen lehetett abbahagyni. Segíti a beágyazódást.
2014. márc. 5. 14:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még sajnos nem vagyok babás, ezért is mentem vérvételre, mert menzesz előtt két-három nap barnáztam, mondta a dokim, hogy valószínűleg progeszteron hiány és az is lett. Azt mondta nem durva, mert a határérték alatt van nem sokkal, ezért írta fel. Igazából attól félek, hogy peteérésem sincs és arra is kéne szednem valamit, viszont semmi mást nem kaptam csak ezt. Mellékhatásokról mit gondoltok? Volt valakinek?
2014. márc. 5. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
nem szoktt lenni mellékhatás
2014. márc. 5. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
ne haragudjatok,ha kérdezek,de mikor felhelyezitek az utrot,ti nem szoktátok érezni a méhszájatok?
2014. márc. 5. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Én szájon át alkalmazom, nem hüvelykapszulát kaptam, de ez elég fura
2014. márc. 5. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!