Pcos vagyok hogy oldjam meg a diétát?
Szia!
Nekem szerencsére nem ilyen extrém a beosztásom, beszéltem is erről az orvosommal, hogy mit lehetne csinálni.
Én ha reggeles műszakba megyek, akkor otthon nem reggelizek, hanem közvetlenül munkakezdés előtt benyomok egy szendvicset (ez úgy háromnegyed 6 előtt van, az ajánlás szerint 6tól lehetne reggelizni). Utána ha szünetem van, akkor eszek legközelebb, majd munkavégzés után. A nap további részében tartom az ajánlott időpontokat.
Ha estés vagyok, akkor az ebédemet időzítem úgy, hogy munkakezdés előtt legyen (ilyenkor általában dél és 2 között kezdek, tehát az ebéd pont jókor van). Ilyenkor az uzsonnai gyorsat ki szoktam hagyni, és a szünetben a vacsorát eszem meg. Miután végeztem akkor még az utóvacsit megeszem.
Mivel neked nagyon extrém beód van, ezért szerintem keress fel egy dietetikust, aki segít összeállítani, hogy mikor mennyit egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!