Ir diéta! Nem rég tudtam meg, hogy ir-em pco, pajzsmirigy betegségem van! Szeretnék tanácsot kérni mit, mikor lehet enni vagyis egyáltalán jól csináltam-e a diétát?
Ajánlom figyelmedbe a facebook csoportot: IR étrend 160GR CH
Nagyon sok hasznos információt találsz fent és a lányok nagyon segítőkészek. :)
Vannak növényi alapú tejek, amik fogyaszthatók, pl.: kókusztej.
Arra kell figyelni, hogy mikor eszel gyors és mikor lassú felszívódásút. Reggel, este lassú, délben és tízóraira lassú és gyors, uzsira gyors. Az utóvacsi is lassú.
De tényleg látogasd meg a csoportot, kérd a felvételed. Nagyon-nagyon hasznos, sok-sok tanáccsal és recepttel. :)
köszönöm,hogy írtál!felkérést elküldtem a csapatnak!
hát nekem nem jó a 160 ch!kevés!még talán a 180 ch is!inkább híznom kell!!
sajnos úgy sikerült ,hogy elkezdtem a gyógyszereket szedni de diétázni nem!1,5 hónap után kezdtem a diétát akkor kaptam dietetikus tanácsadást!amikor elkezdtem a gyógyszereket kb 50 kg és 164 cm voltam most meg csak 48,7 kg !tehát elég rendesen fogytam!pedig így is sovány vagyok!ezért tettem fel a kérdést is ,hogy nem jól étkezek,hogy fogyok!
akkor ezek szerint még tejet és joghurtot se ehetek??
azt tudom reggelire nem lehet tejet és joghurtot enni !
arra figyelek mikor milyet eszek!ha elküldöm neked privibe miket eszek tudnál tanácsot adni???köszönöm ha írsz!
Én SZAKORVOS (diabetológus-belgyógyász) felkeresését ajánlom, akár magánúton is.
Ha budapesti vagy, a Pálmai-Medben nagyon jó csapat van és értenek is ahhoz, amit csinálnak (és nem olyan drágák és elérhetetlenek időpontilag sem, mint a MensMentis).
Hozzáértő dietetikus is van.
köszönöm!!!
hát van dietetikusom a MM-be !!csak olyan soká megyek újra (februárba),hogy szerettem volna egy tanácsot kérni meg össze is zavart ez a tej dolog!
első hozzászóló vagyok :)
a csoportban nem csak azok vannak, akik 160 CH-t esznek, hanem azok is akik többet vagy kevesebbet. :)
nagyon sok hasznos tanácsot adnak a lányok, csak kérdezni kell tőlük, ők már profik ebben :) :) :)
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogyan tudnék belépni a IR ÉTREND 160GR CH csoportba a facebookon?köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!