Volt már valaki hormonegyensúly tanácsadónál? Ha igen, kinél és mik a tapasztalataitok? Van értelme?
En igen, a vetelesem utan. Taplalkozasi szakerto es hormontanacsado. Progeszteronhianyom volt es evekkel ezelott pajzsmirigy tulmukodesem.
Dietat irt elo (semmi gluten, cukor), progeszteronkremet hasznaltam, jodot es szelent a pajzsmirigyemre. 2 honap dieta utan ismet terhes lettem, most vagyok 27 hetes. Nekem bevalt.
Köszi :)
Nekem a pajzsmirigy normális, csak rém alacsony a progeszteron is és az ösztrogén is :(
Dr.Csiszár Miklóshoz mennék, de még agyalok érdemes-e...a cukorról nem biztos, hogy le tudnék mondani.Semmi túró rudi, semmi lekvár....áhhhh
Magyarul nem ovulalsz, se verzes.
Tesztoszteront neztek? PCOS gyanu? Inzulinrezizstencia?
En biztos nem adman fel, egy-ket kenyelmetlenseg miatt, mint esetleges cukormegvonas...
Tesztoszteron sincs gyakorlatilag.
PCOS gyanu nem volt.
A hormonegyensúly tanácsadó valószínűleg progeszteronkrémet javasol majd....nem tudom, az nem humbuk-e....
Hat, a tapasztalat mondatja azt velem, ha CSAK azt javasol, azt a hajadra kenheted.
Nezz szet ezen az oldalon:
En Laszli Mariann-hoz fordultam, meleg szivvel ajanlhatom.
Most latom, hogy az altalad irt orvos is koztuk van.
Nezd, a jozan esz szerint, ha a noi nemi hormonjaid ennyire nem termelodnek, akkor nagy gebasz van. Progeszteron adagolasa nem segit a keves osztrogenen. Osszetett lesz a megoldas, mint ahogyan a problema is.
Kitartast a lekuzdeseben!
Te orvos vagy amúgy?
Most eléggé bepánikoltam.
Lehet menthetetlen vagyok :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!