Nem tudom mi a baj velem?
Figyelt kérdés
34/f egészséges normállis vagyok és nincs családom,nincs gyerekem. Van itt olyan aki szülne de nincs kinek? Mindenem megvan nagyjából csak gyerek nem lett az életemben.2015. jan. 9. 00:54
1/7 anonim válasza:
34 évesen férfiként még nem maradtál le semmiről. A férfiaknak ráadásul még 70 évesen is lehett saját gyereke. Légy türelmes! Több lány ismerősöm is van, aki 34 évesen még nem szült. Na nekik szerintem sürgetőbb lenne.
2/7 anonim válasza:
baratnod sincs? munkad? lakasod? ismerkedes hogy megy?
3/7 A kérdező kommentje:
Mindig van,mindig van,lakás nincs,könnyen ismerkedek.
2015. jan. 9. 14:41
4/7 anonim válasza:
és akkor miért nem kéred meg hogy költözzön hozzad es veszed el felesegul?
5/7 A kérdező kommentje:
Együtt élünk 4 ève. Hosszútávú kapcsolataim voltak,mindegyik nőnek volt már gyereke mástól. Mindig van/volt valami kifogás. Annyira nm tartom magam nyomoréknak,hogy ne legyen velem vállalható. Már ott tartok,hogy legközelebb megb.szok minden idióta 16-20 éves csajt akit csak lehet hátha valamelyik teherbe esik. Másnak olyan egyszerűen megy... :/
2015. jan. 10. 00:29
6/7 anonim válasza:
elég primitíven fogalmazol nem csoda ha nem akar neked szülni.
7/7 anonim válasza:
Ne a 16-20 évesek között keresgélj, hanem a(z egyedülálló gyerektelen) 30 felettiek között, azoknak a 80 %-a gyorsan férjhez akar menni és méggyorsabban gyereket akar szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!