4 éve nem jön a baba szerintetek mg reménykedjek cay magánba menjek? Ott foglalkoznak majd velem?
ha egy parnal 1eve rendszeres nemi élet mellett, vedekezes nelkul nem esik teherbe a no, akkor meddonek szamit. biosz konyvem szerint.
mindenkeppen menjetek el orvoshoz, csodalkozom hogyeddig nem voltatok
akkor erdemes megnezni a magant. de sajnos az se garancia, hogy lelkiismeresetesek lesznek ès minden lehetseges okot szamba vesznek.
hany evesek vagytok?
"ha egy parnal 1eve rendszeres nemi élet mellett, vedekezes nelkul nem esik teherbe a no, akkor meddonek szamit. biosz konyvem szerint."
Ki, a nő? És ha történetesen a férfival vannak problémák? Nem az araboknál vagyunk, hogy gyermektelenség miatt csak a nő a hibás, b*sszus...
Szia!
Én 6 évig nem lettem terhes. Istenhegyi Géndiagnosztika, Forgács Intézet... Egyik sem foglalkozott velem.
HSG, vérvétel volt, ennyi...
Utólag visszanézve nem véletlen, hogy nem vettek komolyan. Annyira rá voltam pörögve a témára, hogy az már félelmetes. Gasztonyi doki azt mondta, hogy igyak tokajit, az ellazít.
Akkor sikerült, amikor elfogadtam, hogy gyerektelen leszek életem végéig.
24 hetesen meghalt bennem a baba, most kezdődik a kálvária megint előről.
5# félrértelmezted.azt írtam, hogy ha nem esik teherbe a nö.. csak ha nem írom külön, hogy a nö, akkor valaki meg abba köt bele.
nyílván mindkettö félnél szükséges a kivizsgàlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!