4 éve nem jön a baba szerintetek mg reménykedjek cay magánba menjek? Ott foglalkoznak majd velem?
Szia!
Én úgy tudom, egyik meddőségi intézetbe sem kell beutaló. Önmagában a tény, hogy 5 éve nem sikerül a teherbe esés, elég hogy foglalkozzanak veled. ha az eddigi leleteitek rendben vannak, ismeretlen eredetű meddőség áll majd a papíron, ennyi a különbség. Mi is úgy mentünk a kaáliba. Kérni fognak még pár vizsgálatot, és ha azokból sem derül ki mi a baj, akkor először inszeminációval kezdenek, csak utána jön a lombik.
Jól olvastam, hogy még átjárhatósági vizsgálatod sem volt? Azt azért meg kellett volna csinálni a dokidnak.
Milyen lett a terheléses vérvételed eredménye? Pajzsmirigy hormonokat néztek? Azért kérdezem, mert sajnos sokszor rossz értékeket is jónak ítélnek. :-(
Az pedig, hogy voltál már terhes, nem jelent semmit. :-(
Szóval igen, egy jó meddőségi klinika kellene nektek.
És talán el kellene gondolkodnod megtartod-e a jelenlegi nődokidat. :-(
Kaáliban nem szokás adni. :-) Nem is szabad. :-)
Ott megfizetik a dokikat. Max ha sikerül a baba nekik köszönhetően, egy kis ajándékcsomagnak biztosan örül a doki, de a borítékot el kell felejteni. :-) A sok egyéb mellett ( pl emberi bánásmód, vagy hogy nem kellett fél napokat várni egy-egy alkalommal) ez volt a legszimpatikusabb a Kaáliban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!