Mi lehet a baj velem, amióta próbálkozunk a babával, minden hónapban késik?
3 éves múlt a lányunk, és május óta próbálkozunk kistesóval. A lányunk annak idején első próbálkozásra összejött. Azóta hogy próbálkozunk, minden hónaban késik a menzeszem. Első hónapban 5 napot késett ha jól emlékszem, nem vettem tesztet mert egy hetes késést akartam megvárni, és tüneteim is voltak! Aztán megjött. MÁsodik hónapban 3 nap késés és tünetek után vettem több tesztet is, mindegyik pozitív lett (halvány, de mások által is látható). Újabb 4 nap után jött meg, először barnázás volt egy napig majd vérzés. Ez a 3. hónap, most pedig 4 napig késett és szintén voltak tüneteim, ma reggel mégis megjött. Nem értem! Ebben a hónapban már elmegyek a nőgyógyászhoz, de addig is ha volt valakinek hasonló, elmesélhetné.
Ja, kis adalék: csak megszakítással védekeztünk, semmi gyógyszer vagy más ami befolyásolhatja a hormonháztartást.
Egyszerűen csak rágörcsölsz.
Amíg nem próbálkoztunk, napra pontosan mindig 28 naposak voltak a ciklusaim.
Ahogy elkezdtünk próbálkozni, lettek 30-35 napos ciklusok, sőt egyszer 54 napos. 2 naponta teszteltem, hogy most biztos terhes vagyok, de nem voltam.
Tavaly decemberben feladtam, mondván az ünnepeket nem akarom így tölteni. A 28. napon reggel rosszul lettem, csináltam egy tesztet, és pozítiv lett. :)
38 hkm
Első vagyok. Nálunk első baba, a családban, barátoknál mindenkinél elsőre összejött.
Nekünk egy év kellett hozzá.
A pozitiv teszt az babat jelzett. erdemes lenne dokihoz menni tenyleg. Ha a szervezeted nem tudja megtartani a babat,arra gyogyszer kell. Es hormon vizsgalat elotte ugyebar. Sok sikert :)
27hetes kismama :)
Én ugyanígy jártam nemrég.Első babánk lenne.Most lennék 7 hetes. Elmaradt után 3 nappal teszteltem egy halvány pozitívat, de már akkor barnáztam is, másnap estére, begörcsöltem és elöntött a vér.ügyelet lett belőle
Ott a vizsgálat során talált egy cisztaszerű képződményt a bal petevezetékre tapadva, először méhen kívüli terhességre gyanakodott, de kidrült, hogy nem baba is volt, meg ciszta is.Nekem akkor azt mondta a doki, okozhatta a vetélést a ciszta is, de az is, hogy nem fejlődött rendesen, így automatikusan kidobta a szervezet.Holnap megyek újabb vizsgálatra.Talán többet tudok majd mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!