Babát szeretnénk,2 hónapja próbálkozunk, az előző hónapban sajnos nem tudott megtapadni a baba, így nem lett terhesség, mit szedjek, hogy segítsem a megtapadását?
a pcos-t kezelik, ugye? (mozgás, diéta, ha kell, gyógyszer)
a gravida ebben nem segít sajnos, bár ártani nem árt
Én Clostylbegyt tablettát kaptam, segíti a peteérést. Szerencsére mire kiváltottam volna terhes lettem:-) A gravida nem segít, az csak vitamin. A Closty receptes kérd a dokidtól. Sok sikert!
27hkm
Szia!
Ha mindketten egészségesek vagytok, havonta akkor is csak 25% az esély a sikerre.
PCO-val még sokkal nehezebb, de ha szeded rendesen a metet, tartod a diétát, mozogsz, akkor csak türelem, és sikerülni fog. Lehet, hogy nehezebben, ez alattomos betegség, nem csak a beágyazódást nehezíti meg, de rontja a petesejtek minőségét is, és károsíthatja az embriót. Ezért nagyon fontos, hogy mindent betarts, és légy türelmes, ne siettesd clostival se, mert az ronthat ezen a betegségen.
Szóval türelem, kitartás, és ne kísérletezz csodaszerekkel, nehogy még rosszabbá váljon a helyzet!
E vitamint tudom ajánlani! Napi 1 tabl. 400 mg-ot szedtem pár hétig, az apró kis ciszták visszafejlődtek, eltűntek a következő ciklusra és rögtön terhes is lettem. Az elsővel is E vitamin mellett estem teherbe miután 1 évet hiába próbálkoztunk. Akkor még nem voltam PCO-s. Mivel a hátterében sokszor áll látens inzulinrezisztencia, ezért én a
szénhidrát fogyasztást erősen visszafogtam. Semmi lisztes, cukros dolog. Lehet ez is hozzájárult a sikerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!