Ezért nem esek teherbe vagy rosszul gondolom?
Figyelt kérdés
Páromnak nem szált le egyik heréje, illetve elmondása szerint az urulógus annyit mondott neki, hogy életképesek a spermái csak kevés és lassúak de azt nem mondta neki, hogy nem lehet így babánk, sajnos nem voltam ott az orvosnál és ez már egy éve törtênt, 2 éve próbálkozunk. Énis végig mentem a meddőségi vizsgálaton de semmi rá utaló jel nincs. Vagy csak azért, mert ennyire szeretném? Lassan már pszichológushoz kell fordúlnom..mindenki babát vár a környezetembe és nem bírom tovább, telhesen elvagyok keseredve! Mit gondoltok?2015. febr. 16. 20:22
11/14 anonim válasza:
Én innen rendeltem: [link]
Rendeltem akkor egy csomó ovulációs tesztet és terhességi tesztet is, szerintem itt a legolcsóbb, és másnap asszem már meg is kaptam. A méregtelenítésnél egy pár napos léböjtkúrára gondoltam. Ilyenkor csak hígított gyümölcslevet lehet inni, ill. pld csalánteát. Elég sok méreganyag kiürül a szervezetből. Nehéz, de egy próbát megér. Amit még ajánlanék, az a méhpempő,és a folsav. Sok sikert:)))
12/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni de nem sikerül nem akar semmilyen tesztet venni meg orvoshoz menni azt mondja próbálkozunk tovább aztán ha 5 év múlva akkor 5 év múlva sikerül...ez kicsit elkeserítő szólás volt tőle :(
2015. febr. 19. 18:30
13/14 anonim válasza:
Hát gondolkodj el rajta, hogy mi a fontosabb, ilyen eredményekkel elég nagy a valószínűsége, hogy soha nem fogsz spontán teherbe esni csak inszemmel vagy inkább lombikkal. A gyerek vagy ő?
14/14 anonim válasza:
Sajnálom:( Pedig ez csak egy otthoni kis teszt, otthon azért más, mint egy kórházban. Mérd a hőmérsékletedet reggelente, abból kiderül a peteérésed, próbáljátok az együttléteket arra az időpontra időzíteni:) És nézz utána neten, hogy a kevés és lassú spermára milyen természetes módszerek, vagy ételek, stb...léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!