Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs mensrtuaciom akor...

Ha nincs mensrtuaciom akor igy nem is eshetek teherbe jol gondolom?

Figyelt kérdés

Utolso mensesem elso napja aprilis 26.azota egyaltalan nincs mensesem.

Inofolicot ittam " marcius.aprilisban". De utolso menstruaciom ota nem iszon.

Nincs peteeres ? Igy akor nem is fogok teherbe esni?

2014. jún. 21. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Unokahúgom egy évben két-háromszor menstruált,és most 6 éves a fia.
2014. jún. 21. 13:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Elméletileg nem, gyakorlatilag sosem tudhatod, mikor indul be mégis a peteérés. Barátnőm szoptatás alatt esett teherbe. Azt hitte, azért nem menstruál még mindig, mert még szoptat. Hát nem. Azért nem jött meg neki, mert már terhes volt a következővel. Valószínűleg sikeresen beletrafáltak a szülés utáni legelső peteérésbe, amit aztán már a teherbeesés miatt nem követett menstruáció.
2014. jún. 21. 13:25
 3/13 A kérdező kommentje:

Koszi a gyors valadzokat.en 35 eves vagyok gondoltam meg ara is h esetleg valtozo korban lehetek???

Lehet lealt az ovulaciom teljesen??

2014. jún. 21. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál? Lehet ciszta is, az is okozhatja a mensi elmaradását. Vagy ha nemi életet élsz, lehet, hogy már terhes vagy. Bármelyik valószínűbb, mint hogy 35 évesen klimaxolsz.
2014. jún. 21. 13:38
 5/13 Vilcsianyuja ***** válasza:

Van olyan, hogy korai menopauza, de azért azt más tünetek is kísérnék (a szokásos "klimax", hőhullámok, hüvelyszárazság, hangulatingadozás). Ha például PCOS beteg vagy, akkor hamarabb kiürülhetnek a petefészkeid. De minderre egy nőgyógyász tudna neked válaszolni, mindenképp menj el vizsgálatra!

És igen, akárhány hónap kimarad, sosem tudhatod, mikor indult újra a peteérésed, úgyhogy teherbe eshetsz akár így is, de ahhoz azért nagyon nagy szerencse kellene.

2014. jún. 21. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Én évente menstruáltam, vagy még gyakrabban mégis egy próbálkozásból teherbe estem. Ez nem jelent semmit, persze az esélye kisebb, de csodák mindig vannak. A helyedben beszélnék orvossal, mert lehet ciszta, hormon gond, pcos, bármi.
2014. jún. 21. 13:45
 7/13 anonim ***** válasza:

A terhességet teljesen kizártad? Csináltál tesztet?

Az áprilisi menzesz előtt mikor volt meg utoljára?

Van igazolt betegséged, ami miatt ritkán menstruálsz?

2014. jún. 21. 13:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Bármikor lehet egy kószapeteérésed amiből terhes lehetsz, de semmiképpen nem normális, hogy nincs rendesen menzeszed, ezért kell egy teljes kivizsgálás egy endo dokitól.
2014. jún. 21. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Én novemberben menstruáltam, utána még egyszer megjött év végéig, január végén megállapították a cisztát, nem menstruáltam egyáltalán hónapokig. márciusban mégis terhes lettem, úgyhogy ne vegyél arra mérget, hogy nem eshetsz teherbe.
2014. jún. 21. 14:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a sok ertelmes valaszokat :-) orulok a valaszoknak.

Voltam nogyogyasznal e honap elejen nem volt semi gond anyit mondott h vekony a mehnyalkahartyam.

Elkuldott vizeletre es hormon vervetelre.a vizelet eredmenye bakterium van a vizeletbe " szedek most ra dalacint.a vervetelen meg nemvoltam jovoheten kell menem.

A het elejen ithon csinaltam egy " gravida hcg" tesztett ami negativ.

Endo mutetem volt mar tavaly.

Nagyon felek h mar lehet nem lesz soha kisbabam? :-(

2014. jún. 21. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!