Ha nincs mensrtuaciom akor igy nem is eshetek teherbe jol gondolom?
Utolso mensesem elso napja aprilis 26.azota egyaltalan nincs mensesem.
Inofolicot ittam " marcius.aprilisban". De utolso menstruaciom ota nem iszon.
Nincs peteeres ? Igy akor nem is fogok teherbe esni?
Koszi a gyors valadzokat.en 35 eves vagyok gondoltam meg ara is h esetleg valtozo korban lehetek???
Lehet lealt az ovulaciom teljesen??
Van olyan, hogy korai menopauza, de azért azt más tünetek is kísérnék (a szokásos "klimax", hőhullámok, hüvelyszárazság, hangulatingadozás). Ha például PCOS beteg vagy, akkor hamarabb kiürülhetnek a petefészkeid. De minderre egy nőgyógyász tudna neked válaszolni, mindenképp menj el vizsgálatra!
És igen, akárhány hónap kimarad, sosem tudhatod, mikor indult újra a peteérésed, úgyhogy teherbe eshetsz akár így is, de ahhoz azért nagyon nagy szerencse kellene.
A terhességet teljesen kizártad? Csináltál tesztet?
Az áprilisi menzesz előtt mikor volt meg utoljára?
Van igazolt betegséged, ami miatt ritkán menstruálsz?
Koszonom szepen a sok ertelmes valaszokat :-) orulok a valaszoknak.
Voltam nogyogyasznal e honap elejen nem volt semi gond anyit mondott h vekony a mehnyalkahartyam.
Elkuldott vizeletre es hormon vervetelre.a vizelet eredmenye bakterium van a vizeletbe " szedek most ra dalacint.a vervetelen meg nemvoltam jovoheten kell menem.
A het elejen ithon csinaltam egy " gravida hcg" tesztett ami negativ.
Endo mutetem volt mar tavaly.
Nagyon felek h mar lehet nem lesz soha kisbabam? :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!