Pozitív tesztek, mégis alacsony hcg szint?
Ma vagyok ET+13. napon.A mai vérvétel eredménye: hcg 22,69.
Beültetés utáni 9.naptól csináltam teszteket,kb 10db-ot összesen,mind pozitív. Ma még egy digitálissal is megpróbálkoztam,az is pozitív lett.
Miért lehet ilyen alacsony a hcg-m?
(Ovitrellt nem szúrok....)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Mizujs van azóta?
15-ös vagyok
Várakozás :-/
Holnapután megyek UH-ra. A progipótlás viszont most nagyon beütött,mert a melleim nagyon fájnak.... Ez (és az átlag 37,2 hő)az előző két beültinél nem volt. Igaz,h a legelsőnél sem,ami pedig sikeres volt.
Szóval leginkább azért várom a szerdát,h lezárhassam magamban ezt az egészet,és megtudjam,h minden rendben van e ahhoz,h újra nekilendülhessek;-)
Szia!
Mizujs?Remélem jó híreket kaptál :).A mellfájdalom és magas hő biztató :)
15-ös
Hellóka!Sajna semmi,nincs terhesség:-(
Így kb három hét múlva kezdődhet az újabb izgalommal teli 2 hét ;-)
ÓÓÓ nagyon sajnálom.Ha esetleg lesz valami új híred megírod?
Szurkolok nagyon!Tudom milyen ha nem jön a baba.Mi 4 éve várunk rá...
Kitartást!
15-ös
Persze megírom,aranyos vagy,h érdekel :-)
Én még szerencsés vagyok,mert van már két gyerkőcöm.
A fiam még természetes úton sikerült,a lányom pedig lombikból,de akkor elsőre. Most 4,5 éves. Mivel akkor maradt 8 fagyibabánk,ezért próbálkozunk most.
3 fagyasztott transzfer sikertelen volt :-( Most fog jönni a negyedik,ami egyben az utolsó.
Szurkolok nagyon,hogy sikerüljön.Sajnos Nekem még nincs babám.4 éve próbálkozunk és csak 1 vetélést tudok felmutatni :(.
15-ös
Nagyon sajnálom :-(
És Ti most hol tartotok? Lombikoztok gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!