Pozitív tesztek, mégis alacsony hcg szint?
Figyelt kérdés
Ma vagyok ET+13. napon.A mai vérvétel eredménye: hcg 22,69.
Beültetés utáni 9.naptól csináltam teszteket,kb 10db-ot összesen,mind pozitív. Ma még egy digitálissal is megpróbálkoztam,az is pozitív lett.
Miért lehet ilyen alacsony a hcg-m?
(Ovitrellt nem szúrok....)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 28. 16:02
1/41 anonim válasza:
Tudnàl feltölteni kèpet a pozitiv kèpekről?!
2/41 anonim válasza:
Én ugy tudom,hogy az a fontos hogy milyen gyorsan nővekszik, mert 2 nap alatt duplàzódnia kell
3/41 A kérdező kommentje:
Mindjárt töltök fel képeket.
Igen,én is erre gondoltam,h pénteken elmegyek egy magán laborba,mert itt nem kérnek új vv-t.
A tesztek miatt szerdán megnéz a dokim ultrahangon.
2015. jan. 28. 17:42
4/41 anonim válasza:
Tegyèl fel képet,ha tudsz. Csak azt nem értem, ha tènyleg ilyen alacsony, azt teszt nagyon ki sem mutatja, mert a legtöbb 25-ös érzékenységű.
5/41 anonim válasza:
ha 4 napja pozitív a teszted, akkor ez jó hcg érték szerintem a 4. napra még.
6/41 anonim válasza:
utolsó vagyok, úgy értem, ha 10-es teszttel kezdted és az nagyon halvány volt, akkor még beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!