Pozitív tesztek, mégis alacsony hcg szint?
Ma vagyok ET+13. napon.A mai vérvétel eredménye: hcg 22,69.
Beültetés utáni 9.naptól csináltam teszteket,kb 10db-ot összesen,mind pozitív. Ma még egy digitálissal is megpróbálkoztam,az is pozitív lett.
Miért lehet ilyen alacsony a hcg-m?
(Ovitrellt nem szúrok....)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Furcsa módon most még egész nyugodt és bizakodó vagyok :-)
Az lehet szerintetek,h a labor leírja a tizedesvesszőt pl?Lehet,h hülyeség,csak azért jutott eszembe,mert az asszisztensnő ma azt mondta,h lehet laborhiba is. Hát nem tudom van e ilyen... :-0
Lehet az is,hogy elírta :).Azért javasoltam,hogy menj el majd másik vérvételre mert ott szerintem baba/babák vannak :)
15-ös
Hétfőn reggel megyek egy újabb vérvételre.
Ma két tesztet csináltam második,meg harmadik pisiből.Hát nem erősödött,de nem is halványult....szerintem!
Rakok fel képet,ahol összehasonlítottam a 10. napival,ami ugyanaz a fajta x-epil teszt.(A legalsó egy másikféle facelle)
...hát, szerintem az ET+14 sokkal halványabb, mint az ET+10. Lehet, hogy csökken a hcg?...
Azért reméljük a legjobbakat!
Akkor lehet....lehet,én már csak bebeszélem magamnak,h nincs különbség :-(
Ha máskor nem,hétfőn kiderül..
Nem,nem mertem ;-)
A vérvételt lemondtam,és le akartam az uh-t is,de a dokim azt mondta,h ne. Szedjem,meg szúrjam tovább a gyógyszereket,mert a halvány teszt is pozitív. Szerdán megyek az ultrahangra. Sok reményt nem fűzök hozzá.....majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!