Ha vérzel terhesség alatt mit adnak rá?
Figyelt kérdés
Még csak 4 hetes terhes vagyok(ha vagyok)de minimálisan vérzek. Bemehetek bármelyik ambulanciára? 6hét előtt ők sem látják,fognak velem foglalkozni? Jaj,annyira szeretnék már babát!!!!! Itthoni házipraktika van ilyenkor????2015. jan. 15. 12:22
1/9 anonim válasza:
Elmész a dokihoz, megmondod, hogy pozit teszteltél és kapnod kell Utrogestant. Házi praktika nincs, ha nem akarsz elvetélni irány az orvos.
2/9 anonim válasza:
Utrogestant vagy duphastont. De ezeket csak doki írhatja fel.
3/9 anonim válasza:
4 hetesen nem nagyon fognak semmit..., de próbáld meg! Igazából, ha menni akar a terhesség megy is, adhatnak akármit!
4/9 anonim válasza:
De honnan veszed hogy terhes vagy? Pont menzi ideje, lehet hogy az is! Tesztelj egyet! Ha pozitív akkor menj orvoshoz és irass fel progeszteron pótlást (utrogestan, duphaston).
5/9 anonim válasza:
Nálam majdnem 5 hetesen szakadt meg a terhesség. (3 teszt is igazolta.) Kórházban sem tudtak vele mit tenni, így elment. Első körben tesztelj, addig úgy sem vesznek komolyan- mondjuk a 6. hétig egyébként sem..
6/9 anonim válasza:
Négy hetes terhes? Az azt jelenti, hogy pont ma kell neki megjönni. Honnan veszed, hogy terhes vagy és vérezgetsz nem pedig megjön időben?
8/9 A kérdező kommentje:
nem jött meg még mindig rendesen de a teszt nega és görcsöl a hasam. :(
2015. jan. 15. 14:57
9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom én mindig görcsölök előtte és az első nap barnázás meg kis vér van csak... Szerintem te véletlen sem vagy terhes. Időre megjön és a teszt is negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!