Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal próbálunk odafigyelni még a védekezésnél is hogy ne legyen belőle gyerek mert még fiatalok vagyunk de két-három hete olyan jelek jelentkeznek ami egyre inkább arra utal.pl.érzem hogy fáj a mellem,a hasam,a hátám,kívánom a kicsit csípőset hollott utálom,hányingerem van,nagyon kimerült vagyok.de nem tudom eldönteni mert volt egy pecsételő vérzésem,másnap rozsaszín volt a menstruációm majd másnap megjött nem viccelek 1 napra és elmúlt.2nőgyógyásznál voltam és nagyon lekezelőek voltak velem amikor a panaszaimat elmondtam,mintha megse akartak volna vizsgálni.3 tesztet csináltam egy negatív,egy rossz volt és egy halvány csíkos pozítiv,szerintetek most van baba?

2015. jan. 15. 07:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit jelent az a " parommal probalunk odafigyelni"?

Varj meg egy par napot es tesztelj ujra es meglatod. Dokihoz csak akkor menj, ha szamitasaid szerint 7 hetes terhes lennel kb.

Addig semmit nem lat. De meg mindenkeppen tesztelj parat!

2015. jan. 15. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Elso vagyok feltudod tolteni ide a halvany pozi teszt kepet? Megneznem!
2015. jan. 15. 11:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Megkeressem
2015. jan. 15. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
na? megvan?
2015. jan. 15. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!