Van valaki, aki lombik után méhen kívüli terhes lett?
Figyelt kérdés
Nálam sajnos ez a helyzet, alacsony a hcg-m, lassan növekszik és még az embriót sem találják sehol, csak valószínű, h méhen kívül van. Most kemoterápiás injekciót kapok, hogy elmenjen az embrió. Lelkileg kikészít ez a helyzet. :(2015. jan. 4. 11:31
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem inszeminacio után volt mehenkivuli...az ember nem is gondolná hogy ez vele is megtörténhet mikor már annyit szenvedett egy babaert.. Főleg ez a bizonytalanság hogy nem találják engem az az egy hét eléggé kikeszitett..nekem eltávolították a petevezetékem mert ott volt megtapadva. Na majd a következő reméljük jó helyen lesz mindkettonknek , addig is ne szomorodj el bár tudom ez sovány vigasz de ilyesmi után állítólag a szervezet hamar regenerálódik és hamarabb sikerül a baba!
3/4 anonim válasza:
1es vagyok. Ismerősömnek 7. lombikból lett méhenkívüli, úgyhogy a peteveztők már nem voltak meg, de egy kis csonk maradt és abban tapadt meg.
4/4 anonim válasza:
Igen. Engem megműtöttek, egyúttal kivették a jobb petevezetékemet, mert rossz volt (pedig volt hsg-m, igaz előtte másfél évvel)
Műtétre rá fél évvel sikerült a 2. lombik, 29 hósak az ikreim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!