Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet méhen kívüli terhesség...

Lehet méhen kívüli terhesség nálam?

Figyelt kérdés
Par nappal ezelott elkezdett fajni a hasam es ugy az otodik nap iszonyuan elkezdett fajni alig birtam felkelni az agybol es baratnom jott segitsegemre es mondta h kersztanyujanak is ilyen volt de o azt hitte vakbelgyulladas aztan kiderult h meg se es mehen kivuli terhesseg lepett fel nala. Nekem megjott viszont ilyen intenziv fajdalmam meg sosem volt mikor megjon a havi. Es olvastam h mehen kivuli terhessegnel is menstrualnak a nok.

2015. jan. 2. 23:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nézesd meg magad nőgyógyásznál
2015. jan. 3. 00:16
 2/13 anonim ***** válasza:

Mikor lefeküdtetek a barátoddal nem védekeztetek?

Csak azért kérdem mert 1-szer nekem is volt ilyen amikor megjött.

Mindenesetre egy nőgyógyász meglátogatása nem árthat.

2015. jan. 3. 00:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem vedekeztunk viszont kivette meg idoben. Megyek majd dokihoz de csak jovo heten.
2015. jan. 3. 00:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha karba sugárzó hasi fájdalom van akkor nem kérdés , mentő!
2015. jan. 3. 02:41
 5/13 anonim ***** válasza:
igen megjöhet a mensi méhen kívüli esetén. a teszt sem mutatja ki. de 3 hónapnál tovább úgyse bírja a szervezet, feladja a harcot. szétszakad a petevezető, ami a magzat növekedésével együtt képtelen tágulni és így vége lesz. marad a műtét megoldásnak, ha már nem bírod elviselni se ülve, se hidegben, se fekve sehogy az állapotot, annyira fáj, akkor irány a kórház.
2015. jan. 3. 06:13
 6/13 Manka68 ***** válasza:
De, kimutatja a teszt. A HCG akkor is jelen van a szervezetben, ha a baba nem a méhben fejlődik. Szóval tesztelni kell. De sok mindentől lehet ilyen erős fájdalom, lehet ciszta, gyulladás is. Doki meg tudja mondani.
2015. jan. 3. 08:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha méhen kívüli, akkor nincs arra idő, hogy majd jövő héten, meg majd elmegyek. Akkor azonnal orvos, mert abba konkrétan belehalhatsz. Hozass egy tesztet, ha pozitív akkor azonnal hívjatok mentőt. Ha nem, akkor csak menj el az orvoshoz de hamar, mert olyan nagy fájdalom akkor sem normális.
2015. jan. 3. 08:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet még ma! Nekem volt méhenkívülim, szétszakadt a petevezető! Jellegzetes tünet: örökös székelési inger. Nekem nem voltak erős fájdalmaim, de karba sugárzó se.Én összevissza vérezgettem. Viszont a székelési inger megvolt, ez szinte mindenkinél van, akinek méhenkívülije van. A teszt megfogja mutatni, ha enyhén is pozitív még ma menj az ügyeletre!
2015. jan. 3. 12:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat meg ma elmegyek dokihoz.
2015. jan. 3. 13:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Reméljük semmi nagy gond nincs! Csak egy nagyon erős gyulladás vágott ennyire padlóra. Majd írj mi volt!
2015. jan. 3. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!