Closty-ban jártas lányok/hölgyek adnátok egy kis segítséget?
Szerintem is tartsd be az utasításokat!
Én annyit tennék még a helyedben, hogy elmennék endokrinológushoz, mert annak, hogy ha nem érik meg a pete, általában hormonális oka van, azzal meg az endokrin foglalkozik jobban.
Sógornőmet össze-vissza Clostyzta a nőgyógyász, eredmény nélkül. Elment endokrinológushoz és az hozta helyre.
A nyálkahártyát valóban vékonyíthatja és jó rá méhpempő, ill. az E-vitamin. Minimum 200, de inkább 400 mg-osat szedj!
Szia!
Én első hónapban napi 3x1-el szedtem a Clostilt, de semmi nem történt, még csak 1 db domináns tüszőm sem lett. Ezután mondta a doki, hogy következő hónapban dupla adagot ír, tehát napi 3x2-t szedjek, akkor lett a jobb petefészkemben 2db 10 mm-es tüsző, de sajnos nem akart egyik sem fejlődni, így azt mondta a dokim, hogy hagyjam abba, már nem fog írni több kúrát. Azt mondta, hogy pár hónapig pihentessük a gyógyszert, és majd utána visszatérünk rá. Nekem is mondta, hogy van egy másik gyógyszer, csak kb. 10x annyiba kerül, mint a Clotil, azt még megpróbálhatjuk. De azt is mondta, hogy jó lenne már idejében felkeresni a Kaáli Intézetet a meddőségi Centrumot Debrecenben, és minél előbb várólistára kerülni. Ez volt augusztusban, azóta méhpempőt kezdtem el szedni, de még ennek sincs semmilyen hatása sajnos, kivéve, hogy közti vérezgetéseim vannak.
Tartsd be a doki utasításait én ennyit tudok javasolni. Semmiképp se szedd dupla adagban, mint amit írt, mert még a végén PCOS leszel.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!