Lombik et.17 napon vagyok, mikor mutat valamit a teszt?

Figyelt kérdés

A beültetés után 3 héttel kell mennem ultrahangra,akkor derül ki,sikerült-e? Persze,nem bírtam ki addig,sok-sok tesztet csináltam a második héten. Mind pozitív lett,hol kevésbé látható,halvány csíkkl,hol teljesen egyértelműen. Ovitrelle -t kaptam kedd este,fél adagot. Ma délután is Gábriel teszttel nagyon halvány,de pozitív

Reménykedhetek,hogy ez már a baba?

2014. nov. 30. 22:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonlóan volt, hogy beültetés után kellett szúrni fél Ovitrelle-t, és erre rá 7 napra is simán kimutatta a teszt, a 8. nap reggelre lett csak nagyon halvány, baba nem volt :( Sajna kétszer is így jártam, tehát nálam tuti több, mint 1 hét alatt ürül ki a fél Ovitrelle.

Ennek ellenére kívánom, hogy nálad ne ez legyen a helyzet, és babát mutasson a teszt!

Majd írj, hogy mi volt Uh-n! Drukkolok!

2014. dec. 1. 01:01
 2/17 anonim ***** válasza:
Az ovitrelle 10-13 nap alatt ürül ki.
2014. dec. 1. 07:42
 3/17 A kérdező kommentje:
Az orvos 6-7 napot mondott,főként fél adagra.
2014. dec. 1. 08:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Múlt kedden adtad a felet? Nekem ennyi idő után negatív lett a teszt, és el is kezdett megjönni a mensi.
2014. dec. 1. 11:29
 5/17 anonim ***** válasza:

szerdán szúrtam a fél ovitrellt és vasárnap már teszteltem halványat, ami a baba volt.

Én kipróbáltam. Másfél ovitrell pontosan 8 nap alatt ürült ki nekem, és a fél ovitrell pedig kereken 3 nap alatt ürül ki.

Babás vagy, gratulálok!!!!!!!!!!!

2014. dec. 1. 11:36
 6/17 A kérdező kommentje:

Igen,múlt kedden este kaptam a felet.

Ma reggel is csináltam egy X-epil tesztet,továbbra is halvány,de pozitív.

Az előbb felhívtam a kórházat és mondtam nekik,ha nem vesznek tőlem ma vért,én itt az irodában a fogaim közé kapom a könyökhajlatom és feltépem az ereim,oszt egy bögrébe csurgatom a vérem

csak az a baj,h nincs olyan anyagom,amivel megnézhetem .....:D

nevettek és ma mehetek vérvételre,elvileg holnapra meglesz az eredmény.....addig megőszülök

2014. dec. 1. 11:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Drukkkk!!!😃
2014. dec. 1. 15:17
 8/17 anonim válasza:
Drukkolok!!:-)
2014. dec. 1. 22:12
 9/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Lányok :) tűkön ülök.....
2014. dec. 1. 23:21
 10/17 anonim ***** válasza:
na??? gyere már az eredménnyel te lány!!!!!!!
2014. dec. 2. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!