Lombik, teszt mikor?

Figyelt kérdés

Volt valaki hasonlo helyzetben vagy mi lehet ez?

2 db 8-10 sejtes embrio visszaultetve 3.napon, ezen a napon 1/3 ovitrelle, majd 1/3 ovitrelle a 4.napon. ET utan 8 napon reggel koran, nagyon halvany csik.

9. napon reggel nagyon halvany csik, utana ( tejeskave par pohar viz) csik erosodik lathatoan.10 napon reggel elso vizelet halvany lathato csik par orara ra semmi.

ERdekes nem? 2x 1/3 ovitrellet adtam annak nem kellett volna mar tavoznia par napra ra?

2014. márc. 3. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

NE TESZTELGESS! Semmi értelme! Komolyan,miért csinálod? Várd meg az ET+14 napot, tesztelj reggel, ha pozi vagy ha negatív de még nem jött meg, akkor menj be vérvételre.

Nekem a 14. napon lett szinte láthatatlan csík én negatívnak könyveltem el, még aznap bementem vérvételre, pozitív lett, azóta 3 éves a kislányom.

Nyugi és várj.

2014. márc. 3. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nagy butasag, el is dontottem hogy penteken tesztelek akkor kell hivatalosan. Viszont tegnap ota nagyon megjon erzes van lehet meg is fog jonni addig.
2014. márc. 3. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!