Akupunktúrával, vagy akupresszúrával eredményesen foglalkozó gyógyítót keresek Budapesten termékenység fokozása céllal. Kedvező áron dolgozó érdekelne. Tudtok ilyet?
Kicsit offolok, de ha érdekelnek az ilyen alternatív gyógymódok, akkor elmesélem, hogy nekem a talp- és tenyérmasszázs nagyon bevált. Az agyalapi mirigy, pajzsmirigy, méh, petefészek területét masszíroztam, és elsőre összejött a baba.
Nekem a bal oldalon nem volt peteérésem. A meg nem érett tüszők cisztaként maradtak a petefészkemben. Az első masszázsos hónapban peteérésem lett a bal oldalon, és terhes lettem.
Berlinben tudok ilyet. De az tesztelt és bevált, bátyámék 3 éves kisfia a referencia. (A sokadik mesterséges, meg lombik után próbálták.)
Ha esetleg van arrafele ismerősötök (akinél lenne szállás), akkor egy olcsó easyjet-es kiutazást megejthettek.
#1 vagyok.
Biztos vagyok benne, hogy így sikerült. Hiszen előtte sosem volt a bal oldalon ovum, és úgy gondolom, hogy a masszírozás stimulálta.
8 hkm
Berlin kicsit messze van nekem , de köszi :-)
4: Talpmasszázsra jártál? Vagy rendes svéd?
Nem jártam! Magamnak csináltam.
Egy ismerősöm, aki ezzel foglalkozik (de messze lakik tőlem), megmutatta, hogy hogyan kell, és nekiálltam.
Egészen pontosan november 1-én kezdtem el. (Napi 20-30 perc, közben tévéztem.)
November 9-én jött meg a mensim.
November 23-án volt peteérésem (a legnagyobb megdöbbenésemre.)
December 8-án pozit teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!