Clostylbegit és Utrogestan?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy aki clostys,utrogestanos hónapon már túl van,leírná,hogy milyen eredménnyel?A másik pedig ami még nagyon érdekelne,hogy az Utrogestantól valóban késik,illetve meg sem jön a menstruáció?Én úgy tudtam,hogy ha sikertelen a hónap,a mensi gyógyszer mellett is megjön.2014. dec. 13. 18:01
1/2 anonim válasza:
10 hónapja vártuk a két csíkot... Ekkor a doki 2x1 Clost. és ovutól prog. krémet írt elő.
1. hónap: gyógyszerszedés vége után 2 nappal ovu, majd két nap múlva folyamatos vérezgetés...
2. hónap: Clostylbegyt abbahagyása, ehelyett ovu után 3x1 Utrogestan, és a 22. napon, a 12. dpo-n pozitív terhességi teszt! :) Csak minden rendben legyen! Ezt kívánom Neked is!
2/2 anonim válasza:
szia!nem tudom mennyire késő,hogy írok,nekem a closty elsőre bevált elárulom hogyan! nekem menstruációs problémáim voltak,erre irta fel a doki a clostyt,az a lényeg,hogy az első 5 szem után ugyanis naponta 5 napig egyet kellet szednem megjött és a menstruáció első napjától szedtem be a másik 5szemet,nem aharmadik naptól nem a negyediktól legelső naptól,majd rá 2 hétre csinált egy köztes vérzést ami alatt együtt voltunk és sikerült ,teherbe estem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!