Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi bajom lehet már 10 hónapja...

Mi bajom lehet már 10 hónapja hogy nem esek teherbe? . Lehet hogy csak rá görcsölök?

Figyelt kérdés
10 hónapja már hogy nem esek teherbe mindennap együtt vagyok a páromal..és 10 hónap elteltével se síkerült még ..lehet hogy valami bajom lehet ?..az orvos azt mondta hogy ez normálisnak számit még..de én akkor is félek..az orvosok nem segítenek én meg egyre jobban kivagyok amikor megláttok egy kismamát el kap a sírógörcs e mellet a családba mindenki kis babát vár..nagyon félek...tudtok adni valami jó tanácsot ?..kinek mikor jött össze a baba?
2014. nov. 22. 20:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Remélem, hogy mihamarabb újra várandós leszel és minden rendben lesz ezúttal!!!
2015. jan. 15. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!