Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 4 hónapja próbálok teherbe...

Becsee kérdése:

4 hónapja próbálok teherbe esni, nem megy miért?

Figyelt kérdés
nekem s a páromnak is van már az előző kapcsolatbol gyerek
2014. nov. 18. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Négy hónap nem idő, ne aggódjatok! Hány évesek vagytok? ha 35 körül, fölött, akkor fél év után is nyugodtan kérhettek segítséget. Spermakép is sokat változhat az évek során pl., ugyan úgy, ahogy a női termékenység. De mondom, ne pánikoljatok!
2014. nov. 18. 21:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Én 30,a párom 48 éves.
2014. nov. 18. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:

4 hónap nem idő, lehet pusztán a szerencsétlen időzités, vagy még nem, vagy már lemaradtál róla. minden esetre nem árt megnézetni egy spermaképet, mert én álmomban sem gondoltam volna, hogy mindkét kapcsolatomban azért nem estem teherbe, mert mindkét férfinak gyenge volt a spermája, vagyis nem tud gyereket nemzeni természetes úton egyik sem. már második körömet futom a meddőségiben, és emiatt lombikra készülök az új párommal. (hozzáteszem, hogy az ő eredményei rosszabbak lettek mint a volt férjeméé voltak)

u.i. volt férjemmel azért nem mentünk el végül az inszeminációra, mert addigra összevesztünk, és elváltunk.

a volt férjem 28 éves volt akkor, a mostani párom 32, szóval nem korfüggő a férfiaknál ez a dolog.

2014. nov. 19. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!