4 hónapja próbálok teherbe esni, erre pár napja elkaptam egy csúnya influenzát így a nagy melegben (mandulagyulladás, láz, köhögés). Ez ronthatja az esélyeimet arra, hogy terhes legyek? 26/n
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 13:41
1/6 anonim válasza:
Mi a férjemmel mindketten betegek voltunk, amikor a fiunk fogant. Én is úgy voltam vele, hogy ennek a hónapnak biztos annyi, aztán szép pozitívat teszteltem.
2/6 anonim válasza:
Nagyonis előfordulhat. Főleg a láz, ami a beágyazódást gátolhatja, vagy ha már ez megtörtént, akkor is okozhat gondot.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ilyen marha is csak én lehetek, hogy 40 fokban influenzás leszek...nem is tudom merjek-e antibiotikumot szedni...teljesen tanácstalan vagyok, bár lázcsillapítót szedek.
2013. aug. 1. 13:50
4/6 anonim válasza:
Szia! En meg nem tudtam hogy babat varok mikor jott a lazas betegseg februarban. 14 hetesen vettek el a babat fejlodesi rendellenesseg miatt. Egyertelmuen a laz volt az oka az orvosok szerint. Nem fejlodott a babamnak nyaka. A feje a testebol nott ki. Nem elte volna meg az orvos szerint a szulest sem.
Bocs hogy rossz peldaval szolgalok de velunk ez volt. Es mi is a probalkozos honapban voltunk nem is gondoltam hogy akkor terhes vagyok
5/6 A kérdező kommentje:
Borzasztó lehetett, nagyon sajnálom...
2013. aug. 1. 13:54
6/6 anonim válasza:
ha még nem késő,akkor ezt a hónapot kihagynám,gyulladás van a szervezetedben,m int írtad,így inkább kúráld ki magad,hogy a baba egészséges servezetbe kerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!