1 hónapja próbálok kb. lefogyni, sikertelenül. Mit csináljak még?
Nem zabálom tele magamat,figyelek arra hogy mit,hetente 1x lovagolok ha van időm elmegyek úszni,de arra nagyon ritkán van időm.Arra gondoltam hogy eljárok megint futni.Mit csináljak még??
13/L
A reggeli a legfontosabb étkezés. Felébredés után én sem tudtam soha enni, de aztán rákényszerítettem magam, és egy idő után már éhes voltam reggel. Ha nem megy rögtön felkelés után, akkor készíts egy szendvicset, és vidd magaddal a suliba, edd meg ott. Addigra csak megéhezel. Éhesen nem lehet koncentrálni sem a tanulásra!!!
Igyál meg reggel egy pohár narancslét, az csak lemegy!
Aztán később egyél egy vékony szelet kenyeret valami sovány sonkával.
Tízóraira jöhet egy joghurt.
Ebédre (ha a suliban eszel, nehéz lesz) próbáld meg a magas szénhidrát tartalmú ételeket kerülni. A húsokat pl. zöldség körettel, vagy csak kevés (5 dkg!) szénhidráttal (rizs, krumpli, tészta, kenyér) enni. Ez sokat számít. És ne igyál cukros löttyöket, hanem csak vizet!
Uzsonnára valami gyümölcs, esetleg sajt, egy-két szem keksz.
Vacsorára meg egyél egy szelet húst magában, vagy zöldséggel. A lényeg, hogy ilyenkor a szénhidrátot már kerüld.
Egyetertek 8assal, a reggeli tenyleg nagyon fontos, de ha nem muszaj, ne eroltessuk a narancslevet. Ketlem, hogy mindenki konyhajaban kiloszam figyel a narancs, amibol par szemet reggel kifacsar es friss naracslevet iszik. Ha a bolti narancslerol van szo, az meg ugy kaka ahogy van. Semmi ertelme. Felesleges cukor es meg penzbe is kerul. Cukros levet tudsz otthon is kesziteni vizbol es sima kristalycukorbol. Ja, hogy a narancsle tele van nyomva vitaminnal... tessek a cukros vizzel bevenni par szem C vitamint es ugyanott vagy (az legalabb nincs pasztorozve meg agyon tartositva).
Szenhidratot egyel feherjevel, pl. piritost tojassal.
De agybol kikeles utan rogton tolj le egy nagy pohar vizet, az elinditja a dolgokat es meglatod mire kesz vagy a furdiben meg az oltozkodessel kopogni fog a szemed az ehsegtol!
(azt pedig zarojelben jegyzem meg, bar nem ez volt a kerdes, de egy 13 eves meg NEEEEEE fogyokurazzon. Tessek sportolni. Kezi, kosar, futas, bico, uszas, akarmi. Ha van tesiora, melle meg iratkozz be valami csapatsportra, vagy futva setaltasd a kutyad. Mindegy, csak emeld meg a popsit, mert csak ugy lehet fogyni ha mozogsz! Fejlodesben vagy, tilos fogyokuraznod!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!