Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi bajom lehet már 10 hónapja...

Mi bajom lehet már 10 hónapja hogy nem esek teherbe? . Lehet hogy csak rá görcsölök?

Figyelt kérdés
10 hónapja már hogy nem esek teherbe mindennap együtt vagyok a páromal..és 10 hónap elteltével se síkerült még ..lehet hogy valami bajom lehet ?..az orvos azt mondta hogy ez normálisnak számit még..de én akkor is félek..az orvosok nem segítenek én meg egyre jobban kivagyok amikor megláttok egy kismamát el kap a sírógörcs e mellet a családba mindenki kis babát vár..nagyon félek...tudtok adni valami jó tanácsot ?..kinek mikor jött össze a baba?
2014. nov. 22. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden nap nem kell együtt lenni, nem termelődik elég mennyiségre és minőségre, hagyjatok ki egy-egy napot, elég midnen másnap. Ha kivizsgálást szeretnél, akkor menjetek el és kérjetek teljes kivizsgálást. Ha ez az orvos ezt nem támogatja, keresni kell másikat, van rengeteg. 10 hónap még belefér a normális kategóriába de tökéletesen megértem az érzéseid. Mi még csak 2 hónapja próbálkozunk, de érzem, hogy a 10. hónapra tuti a guta ütne meg (pedig már van egy gyermekünk). A jótanácsom az, hogy ha megnyugtat, kérjetek mindketten egy teljes kivizsgálást. Egyrészt telik vele az idő, másrészt az eredmények megérkezése is idő, harmadrészt ha kiderül valami, tudtok korrigálni. Ha meg nincs semmi gond, csak várni kell, akkor legalább nincs benned a "mi van ha".
2014. nov. 22. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Igaza van az első hsz-ónak, mindennap nem kellegyütt lenni.

Nekünk több mint 3 év után sikerült, sok mindenen keresztülmentünk addig.

2014. nov. 22. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekünk 18 hónap után sikerült.Semmilyen egészségügyi problémáról nem tudunk,hogy lenne.A rágörcsölés valóban nem segít.
2014. nov. 22. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy van bármi probléma is.... nekünk a 11.hónapban jött össze a kisfiunk. Első 6 hónapban nem aggódtam, aztán már azért én is jobban rágörcsöltem. Az volt kitűzve, hogy 12.hónap után elmegyek dokihoz. Nem kellett :) (Amúgy én ittam cickafark és palástfű teát.... 3.hónapban sikerült a baba... egy barátnőm több, mint 1 éve próbálkozott már a férjével, neki is ajánlottam, 1. hónapban megfogant a kisfiuk!)
2014. nov. 22. 23:28
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó.

és ezt a cickafark és palástfű teát hogyan kell inni?:)

2014. nov. 23. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Soha nemhittem ilyenben de annyi jot hallottam rola h mkndom megeri h kiprobaljam h babam lehessen... hozzateszem rendszertelen mensi. Volt, volt h 3 honapig semmi... INOFOLIC... mindossze 60 tasakot ittam ki azaz 3 csomag , minfen nap ittam egyet... es 7 napja pozitivat teszteltem... Hogy attol e sikerult vagy sem , nemtudom de mar masfel eve probalkoztunk sikertelenul... Nem a legolcsobb, de nem veszes... 20 tasak van egy csomagban es 12-15€ kozott van az ara... sok sikert
2014. nov. 24. 00:31
 7/11 anonim válasza:
Nekem tavaly elég rendszertelen volt a menstr. és nem sikerült a babó kb fél éven keresztül, aztán ahogy visszagondolok, munkahelyet váltottam, normális időbeosztásom volt - azelőtt mindennap más időpontra kellett menni, ami teljesen megzavarta a szervezetem, nem is gondolná az ember, ugye mindig máskor kell felkelni, enni, lefeküdni, a hormonokra hatással van. - szóval próbálj rutint vinni a mindennapokba, és a legalapvetőbb dolgokat azonos időpontokban csinálni hogy a ciklus is normál legyen, mondom nekem igy állt vissza kb 35-40 napról 1-2 hónap alatt az új munkahelyen 28-30 napra. Minennap szerintem is felesleges együtt lenni.
2014. nov. 26. 14:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Hú, ne haragudj, csak most látom, hogy kérdeztél!

Menszi utolsó napja után kezdtem, peteérésig cickafarkfű tea, ovuláció után pedig palástfű tea.

Azóta van esetleg valami? :)

2014. dec. 22. 22:01
 9/11 A kérdező kommentje:
teherbe estem de elvetéltem 6 hetes voltam
2015. jan. 15. 10:46
 10/11 A kérdező kommentje:
és nem szedtem semmit spontán jött össze
2015. jan. 15. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!