Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti hogyan dolgozzátok fel,...

Ti hogyan dolgozzátok fel, hogy nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
Mi még csak 4 hónapja próbálkozunk,de nagyon-nagyon vágyunk mindketten arra,hogy megszülessen az első babucink. Annyira nem várom,hogy megjöjjön, ráadásul ebben a hónapban 2 napot késett is és teljesen beleéltük magunkat, különösen én. Minden elismerésem azoknak,akik hónapok, évek óta próbálkoznak és nem keserednek el. Ők hogy bírják? Annyira igazságtalannak látom,mert ahova nem kell baba oda jön...

2014. nov. 13. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyikünk sem cigizik mégsem sikerül :(
2014. nov. 16. 22:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es! Én is úgy vagyok,mint te. 1évvel vagyok idősebb nálad és én is kiakadok mikor megjön. :(

Kedves 10.-es! Én letettem a cigarettát, mikor megbeszéltük,hogy jön a baba! Remélem hamarosan sikerül mindenkinek! Én eldöntöttem,hogy próbálom a gondolataimat más felé terelni például most jöttem a laborból és 9 csillagom lett ( nem a baba miatt utaltak be) ezt próbálom kiküszöbölni és egyébként is jön a karácsony és készülök rá, a lelkemnek is jót tesz. Ami a legfontosabb kerülöm a családban lévő kismamákat és kisbabás anyukákat.

2014. nov. 17. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekünk hét évbe számos laparoszkópiás műtéten,majd a negyedik lombikra sikerült. Mégis hittem minden egyes kudarc után hogy egyszer lesz nekem is kisbab

ám. Persze voltak mélységek a lelkemben amiket sosem szeretnék mégegyszer átépítések,de a férjem segítségével mindig sikerült felállni. Nekem mindig az a mondata segített,hogy nyugi mi sem ússzuk meg, hidd el lesz gyerekünk. Neki mindig elhittem! Most itt alszik mellettem a tíz hónapos csodababám! Remélem neked gyorsan összejövetelek!

2014. nov. 23. 21:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi van veled kérdező azóta?Baba?
2015. febr. 26. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
5. Hozászolò voltam aki írta, hogy tavaj agusztus òta probálkozunk és nem jött a baba. Majd novemberbe voltam orvosnál és kaptam inofloicot azt kelllett 2 tasakot egy nap innom! És most babás vagyok ennyi idő után. Kitartást mindenkinek és au inofloicot csak ajánlani tudom. Mihamarabbi babásodást mindenkinek.
2015. febr. 28. 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok utolsó!
2015. márc. 1. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!