Ti hogyan dolgozzátok fel, hogy nem jön össze a baba?
Kedves 9-es! Én is úgy vagyok,mint te. 1évvel vagyok idősebb nálad és én is kiakadok mikor megjön. :(
Kedves 10.-es! Én letettem a cigarettát, mikor megbeszéltük,hogy jön a baba! Remélem hamarosan sikerül mindenkinek! Én eldöntöttem,hogy próbálom a gondolataimat más felé terelni például most jöttem a laborból és 9 csillagom lett ( nem a baba miatt utaltak be) ezt próbálom kiküszöbölni és egyébként is jön a karácsony és készülök rá, a lelkemnek is jót tesz. Ami a legfontosabb kerülöm a családban lévő kismamákat és kisbabás anyukákat.
Nekünk hét évbe számos laparoszkópiás műtéten,majd a negyedik lombikra sikerült. Mégis hittem minden egyes kudarc után hogy egyszer lesz nekem is kisbab
ám. Persze voltak mélységek a lelkemben amiket sosem szeretnék mégegyszer átépítések,de a férjem segítségével mindig sikerült felállni. Nekem mindig az a mondata segített,hogy nyugi mi sem ússzuk meg, hidd el lesz gyerekünk. Neki mindig elhittem! Most itt alszik mellettem a tíz hónapos csodababám! Remélem neked gyorsan összejövetelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!