Ti hogyan dolgozzátok fel, hogy nem jön össze a baba?
Ezzel mi is így voltunk, 3,5 évet vártunk az első fiunkra.
Először csak élveztük a próbálkozós hónapokat :), aztán jöttek a különböző 'népi praktikák': gyógytea, talpmasszázs, Gynevac injekció stb.
Közben a barátnőim, unokatesóm, kolléganők szép sorban szültek....
Aztán kitűztünk egy határidőt, hogyha addig nem, akkor meddőségi.
ELmentünk, mindkettőnket kivizsgálták, szerencsére szervi baj nem volt, nálam találtak több endokrin problémát (IR, pajzsmirigy, 0 progeszteron).
Szerencsére az első inszemináció sikerült, decemberben lesz 5 éves a nagyfiunk.
Most vagyok 21 hetes terhes a kicsivel, ő is így fogant, de vele már csak 1 évet próbálkoztunk spontán, a korom miatt.
mociul:
én most augusztus óta próbálkozunk nem jön nekem sem a baba. Tegnap voltam orvosnál, ajánlott két gyógyszert hogy kezdjem el szedni segíti a peteérést. Ha szeretnéd elküldöm a gyógyszer nevét drága de megéri nekem naponta 2 szer kel megigyam egyszer reggel egyszer este. És vény nélkül kapható.
Nekünk 2 ev volt mire összejött, de nem voltam elkeseredve tudtam nincs baj majd jön mikor jönnie kell, en sokkal jobban kikèszültm idegileg utànna, nem a pozitív tesztig nehèz hanem ami kèsőb jön, van e szívhang, mindene megven jöl fejlődik, stb...ès ennek sohasem lesz vège.
Elvezd mèg csak itt jàrtok!
Mi 2.éve próbálkozunk!Teljesen magam alatt vagyok!Egyszerűen semmi sem sikerül......
Most kezdtük a meddőségit,ami valljuk be pénz kérdése és az sajnos nincs!
Sajnos sok időnk nincs a korom miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!