Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy dolgozzátok fel amikor a...

Hogy dolgozzátok fel amikor a baba helyett a menszeszetek jön meg?

Figyelt kérdés
Én már nagyon nehezen kezdek belefáradni.
2010. máj. 27. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
szia!hát két honapja még duhos voltam,most már nem érdekel...elegem lett,h nagyon rágorcsoltem,sportolni se jártam,nehogy bajom legyen(vagy a babonak,ha nem tudok még rola).teljesen kivetkoztem magabol.A két honap alatt,azonban változtam,elonyomre, a párom is mondogatja....hát reméljuk majd így hamarosan sikerul.miota probálkoztok?
2010. máj. 27. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem legyén öngyi mert megjött. Mekkora tragédia! Ezt fel kell ám dolgozni! A legtöbb nőnek egyszer lesz gyereke, úgyhogy nem tudom mit aggódsz. Úgy tudtam a felnőttek már képesek várni.
2010. máj. 27. 15:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Átérzem amit érzel, mert én is ebben vagyok.:(

De nekem van már gyerekem, de azért szeretnék még egyet.

Arra jöttem rá, hogy lazítani kell, asszem elhagyom ezt az oldalt, nem nézegetek semmi ilyet, mert már az agyam ilyenek körül forog állandóan. Sztem ki kell kapcsolódni, nem gondolni rá, sokaknak így sikerül:)

2010. máj. 27. 15:17
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!!

Nekem is van már egy kicslányom!

Amúgy én csak akkor vagyok kiakadva mikor érzem hogy megint megjön egész hónapban tele vagyok reményekkel stb..

Köszi a gyors válaszokat

Ja és 22 hónapos a kislányom egyszer sem védekeztünk mióta megszületett. :(

2010. máj. 27. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdezted az orvost, hogy miért lehet ez neked? Mivel nemrég született már? Ua voltam
2010. máj. 27. 15:51
 6/12 anonim ***** válasza:
25 hónapon keresztül folyton megjött. Az elején mindig ideges lettem, aztán meg folyton sírtam. A végén úgy döntöttem, hogy nem érdekel. Minden hülye gyógyszert, teát abbahagytam, felmondtam a két munkahelyem közül az egyiken és csak pihentem, magammal törődtem. Azonnal sikerült.
2010. máj. 27. 16:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Énis így vagyok.Igaz mi még csak 4 hónapja próbálkozunk a másodikkal,de már most bekattantam.4 hónapból az első két mensinél kibuktam,csak bőgtem,bőgtem,mostmár jobb,de nálam is tele van reményekkel az egész hónap... aztán... Most én is úgy vagyok,h vagy csak bebeszélem már magamnak,vagy nem tudom,de nagyon sok fura érzésem van,most vagyok a 16.napomon,de úgy érzem szétpukkadok,folyásom van,mensi után 4 napig görcsölt a hasam,mindennap együtt vagyunk a párommal,remélem mostmár lesz vmi....

Tudom,h le kellene állni a görcsöléssel,de mindennap olvasgatok a teherbeesésről,szóval teljesen kész vagyok... Bocsi nem tudtam tanácsot adni,de együttérzek veled.

Nehezen viselem,ha megjön,de egyszer csak túl leszek rajta én is. :(

2010. máj. 27. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Megértem azokat akik itt ki vannak akadva ha megjön a mensi,mert nem jön a kistesó.De annak milyen érzés akinek az első sem jön össze már 1,5 éve.
2010. máj. 28. 09:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Igazad van. Mi több mint két évet vártunk az első és egyetlenre!

Szörnyű két év volt.

2010. máj. 28. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Tudnék mesélni:-(

Két vetélés után, egy évig nem esetem teherbe, pedig az első két terhességem szinte azonnal sikerült(sajna vetélés lett a végük).A második vetélésemet(ami majdnem félidős volt, és már "szülés" volt) úgy éltem túl, hogy megbeszéltem magammal hogy három hónap és terhes leszek.

De nem így lett.Teltek a hónapok és nem jött a baba.Közben ráadásképp körülöttem, családtagok, barátok lettek kismamák.Á, nagyon durva volt.Lelkileg padlón voltam.Mindent kipróbáltam, teszteltem hátha, de semmi.Egy év pokol.Majd amikor már úgy voltam na akkor következő hónap doki, és vizsgálatok, na akkor sikerült!!!

Kicsit lazíts, engedd el a gondolatot magadtól.Figyelj másra, vagy beszéld meg magaddal hogy na ha nem lesz hamarosan baba, akkor irány a d oki.

Nekem azóta van egy kilenc hós édes Fiam, és úgy érzem hogy olyan nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, hogy lehet egy hónap alatt ismét terhes lennék(persze nem akarok).De ez az érzés van bennem.Amikor meg nem estem teherbe egy éven keresztül, akkor meg éreztem is magamon a nyomást, és tudtam hogy hiába próbákozok.

2010. máj. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!