Hogy dolgozzátok fel amikor a baba helyett a menszeszetek jön meg?
Figyelt kérdés
Én már nagyon nehezen kezdek belefáradni.2010. máj. 27. 15:10
11/12 anonim válasza:
Hát ez változó néha könnyebb néha meg nagyon nehezen.A dolgot nehezíti,hogy mindenhol kismamát látok elég ha bekapcsolom az iwiwet a kezdő lapon vagy uh. képet vagy újszülött képet látok.Mindenki gratulálgat én meg csak nézek és bizony fáj...
12/12 anonim válasza:
Én hét évet vártam rá. Kemény volt és ő az egyetlen gyermekem. Ráadásul már nem vagyok mai csirke. Örülj hogy egy már van.Én nagyon értékelem, hogy van egy kislányom.Lehet soha nem leszek többé terhes,de már itt van. Próbáld így felfogni és lehet azonnal jön a következő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!