IR-em van! Nem esek teherbe! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!! IR-em van PCO nélkül, másfél évig menstruációm nem volt! Most 5 hete szedek Inofolic-ot 2X1-et, Merckformin XR1000mg-ot, Dvitamint heti 2x 3000Ne-t és Biszelént napi 1x. Most ott tartok, hogy a menstruációm már az első inofolic-os hónapban megjött!! Most 2. hónapban vagyok! 28 napos a ciklusom! Már az első hónapban próbálkoztunk, próbáltam kiszámolni az ovulációm időszakát! Ez többé, kevésbé sikerült is, de babóka még most sincs! Mit tegyek? Volt már valaki ilyen szituációban? Nagyon elvagyok keseredve!!:(2014. nov. 10. 15:16
1/11 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok.
Másfél éve kezelnek IR-el, PCO nélkül, rendszeres ciklussal.
Én Eucreast szedek 2*1-et (ebben 1000 mg met van), Inofolic-ot május óta 2*1-et. Mellette diétázok, és napi fél órát mozgok is (szobabicikli, kardio aerobic).
Az eredményeim hol jók, hol katasztrofálisak.
Nem értem ezt az egészet.
Jövő héten megyünk inszem konzultációra.
2/11 anonim válasza:
3/11 Manka68 válasza:
Szia!
Az, hogy kezd normalizálódni a ciklusod, még nem jelenti azt, hogy már minden rendben. Idő kell, hogy minden helyreálljon. Légy most kicsit türelmes. Lehet, hogy még hónapokig nem is lesz semmi. A többi kivizsgálásotok megvolt?
Átjárhatósági, spermavizsgálat?
4/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Tudom hogy nem azt jelenti, hogy minden rendben van és türelmesnek kell lenni! Lehet a kérdést rosszul fogalmaztam, nem 1 hónapja próbálkozunk már hanem 2 éve és semmi! Tudom azt is , hogy már az előre halladás, hogy van menstruációm, de már nagyon szeretnénk a picit..:( és így nem olyan könnyű!
2014. nov. 10. 17:56
5/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Milyen rosszak az értékeid? Az enyémek sajna nagyon rosszak voltak, azóta 2X1000Mg Meforalt és 2X1 inofolicot szedek, jövő hónpban megyek megint terhelésre.
6/11 anonim válasza:
Figyu, másfél évig peteérésed sem volt, szerintem azt az időt ne is számold bele, nekem 2013 ráment az endokrin kivizsgálásra, kezelésre, így én - reális esélyek nélkül - nem vettem hozzá ahhoz, hogy mennyi idő alatt sikerült a baba. Én pcos, ir-es vagyok, a pajzsmirigyem is picit alulműködik. Merckformint szedek, 2*1000-t, és pici Letroxot, 25 mikrogrammot. Diétázom, nekem fogynom is kellett sokat. Javult az Ir-em, szuper lett a pajzsmirigyem, ezután mentem magán nődokihoz. Mensim még mindig nem volt jó. Clostival próbálkoztunk kb. 4 hónapig, lett is peteérés, de baba nem. Nyáron volt laparos műtétem, méhtükrözés, átjárhatóság, hasi tükrözés. Fizikálisan minden rendben volt hála istennek, még pukkasztgatásra sem volt szükség, mert épek voltak a petefészkeim is. Viszont meglepi - az orvosom talált egy kis endometriózist, amit le is szedett. Ez is gátolja a teherbeesést. Műtét után nem lett PÉ, úgy hoztuk meg gyógyszerrel, hogy elkezdhessük a szurizást. Az első szuris hónapban lett három gyönyörű tüsző, nem is kellett minden szurit beadni. Aztán repesztés, majd időzített együttlét volt. Babás is lettem végre, de kellett hozzá a szuri. Meg állítólag műtét után közvetlenülis jobbak az esélyek. 14 hetes múltam az ikrekkel. :) Szóval fel a fejjel, látod, nekem még szép szabályos mensim se lett, mint neked, megis sikerült! Biztos, hogy neked sem kell már sokat várnod, kitartás! :)
7/11 anonim válasza:
Megértelek, ugyanebben vagyok én is, 1 próbálkozós hőnap volt azóta, hogy javultak az értékeim és nem sikerült. Teljesen összeomlottam, pedig közben tudom, hogy nem kéne, de nagyon nehéz. Közben van egy 4 éves lányom, aki MINDENNAP azt játsza, hogy kisbabája születik és én vagyok a doktornéni, aki kiszedi. Gondolhatod. Ráadásul meglátta a kismama fotóimat és olyan arcot vágott hozzá, hogy majdnem elbőgtem magam. Láttam rajta, hogy az a kérdés bolyong benne, miért nem születik tesója.
8/11 A kérdező kommentje:
Huhh..legalább egy siker történet!! Gratulálok nagyon a picikhez!! :) Remélem minden rendben lesz!! És köszönöm szépen a sok jó tanácsot! Remélem nekem is sikerülni fog nem sokára!!
2014. nov. 11. 11:10
10/11 anonim válasza:
én is Ir-es vagyok fél éve próbálkozunk. most elértem minden hónapban van menstruációm még 4 kilót kell fogynom, meg tartanom a diétát. most nem szedek semmi gyógyszert sem csak az INOFOLIC-ot 2*1 et naponta, és femibiont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!