Miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
A párommal 5 éve együtt vagyunk, fiatalok vagyunk, nagyon szeretnénk kisbabát. Tavaly júniustól novemberig (6 hónap) szedtem fogamzásgátlót, amióta abbahagytam nem védekezünk, lassan egy éve és még mindig semmi. Nagyon szomorúak vagyunk. Megyek nőgyógyászhoz októberben, de rettegek, lehet hogy meddő vagyok?!

2014. aug. 29. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló megváltoztatta a hormon háztartásodat. Lehet, hogy még mindig nem állt helyre. Egy év azért még nem akkora idő, hogy kétségbe ess.
2014. aug. 29. 21:37
 2/7 anonim válasza:
Semmi ok az aggondalomra.allitolat a fogamlazgatlonak van egy ilyen utohhatas,h egy darabig nehezebben megy :)mde azert egy nogyagyaszhoz menj el :)
2014. aug. 29. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:

A nőgyógyász vagy az endokrinológus segíteni fog.Ne ess kétségbe.

Első babára 20, másodikra 18 hónapot vártunk.

Ha van kedved irj privit :)

2014. aug. 29. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne ess kétségbe,ma már annyiféle problémára tudnak megoldást,lehet pl. hogy csak rendbe kell tenni a hormonjaidat. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni!
2014. aug. 30. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenesetre a párod készitsd fel,h őt is el fogják küldeni kivizsgálásra :) Sokszor ott is van gond..
2014. aug. 30. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
nem kell aggódni, a statisztikák szerint folyamatos próbálkozás mellett átlagosan 6. hónapban jön össze a baba
2014. szept. 5. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:
és mi számít rendszeres próbálkozásnak?
2014. szept. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!