Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mért nem esek teherbe? Valaki...

Mért nem esek teherbe? Valaki segitene?

Figyelt kérdés
Van már 1 két éves kisfiam de azóta valahogy nem jönn össze mitöl lehet?
2014. júl. 12. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Én szívesen segítenék, de má öreg vagyok hozzá.
2014. júl. 12. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi most kezdtük el a kistesó projektet!! Kíváncsi vagyok hogy fog menni!! Elvileg egy gyerek után sokkal könnyebben teherbe esik az ember lánya!! És ennek ellenére olyan sok helyen olvasom hogy alig megy a dolog!!
2014. júl. 12. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezer és egy oka lehet. Ha már több mint 1 éve próbálkoztok aktívan, vizsgáltassátok ki magatokat. Létezik a másodlagos meddőség (ami akkor alakul ki amikor már van baba).
2014. júl. 12. 19:33
 4/12 A kérdező kommentje:
szerintetek lehet ez a császártol vagy más lehet az ok?
2014. júl. 13. 08:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a császárhoz nem sok köze van, de nem vagyok orvos, kár találgatnunk.
2014. júl. 13. 08:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Gondolom már nem szoptatod a gyermeked,mer az is gátolja a teherbeesést.:) A patikában lehet kapni folsavat ami olcsóbb mint a gravida és az elevit de segít a terhesség létrejöttében. Ne túl gyakran szeretkezzetek.
2014. júl. 13. 16:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem szomtatom nem is tudtam csak 1 hónapos koráig de addig is potolni kellet tápszerral mert nem volt elég neki. köszi a válaszokat várom még öket.
2014. júl. 13. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha nem egyenletes a menses lehet ciszta, ezen kívül hormonális gond, ami egy vérvételből kiderül, lehet, hogy elzáródtak a petevezetőid, amit max átfújnak, stb. stb.
2014. júl. 15. 07:47
 9/12 A kérdező kommentje:
a menzeszem mindig pontosan jönn meg de max 1 napot vérzek rendesen a többi 3 nap pecsételö.
2014. júl. 15. 19:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem mindenki azt mondta a 2. baba könnyebben összejön.

Ez igaz is lett:első 20,második 18 hónap után sikerült.

Ha màr 1 éve próbálkoztok érdemes felkeresni orvost.

2014. júl. 16. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!