Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy essek teherbe? Van...

Hogy essek teherbe? Van valami trükk ami segítene?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 19:02
 1/4 A kérdező kommentje:
van valami trukotok?
2009. jan. 23. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezdd el feltölteni a szervezeted vitaminokkal (a pároddal együtt), figyeld a peteérést ovuteszttel, mikroszkóppal, ihatsz gyógyteákat, de ebben nincs tapasztalatom. Bemásolok néhány vitamint, ami hasznos lehet:

B-vitaminok

Hatásuk: Jótékonyan hatnak a hormontermelésre és a petefészek működésére. A B6-, B11-, B12-vitamin megfelelő időben és adagban történő fogyasztásával megelőzhető lenne a fejlődési rendellenességek többsége.

• C-vitamin

Hatása: Pozitívan befolyásolja a spermiumok életképességét.

• E-vitamin

Hatása: Elősegíti a nő megtermékenyülését, növeli a férfiak nemzőképességét. Az E-vitamin fogyasztása segíthet megelőzni a vetélést, és a menstruációt normális ritmusba terelheti.

• Cink

Hatása: Hiánya csökkenti a spermiumszámot, illetve azok mozgékonyságát. Cink bevitelével javítható a nemi hormonok működése, a nemi vágy pedig fokozható. A születendő babáknál jelentősen csökkenti az idegpálya-károsodás kockázatát.

• Folsav

Hatása: fogyasztásával megelőzhetők az idegpálya-elégtelenségek kialakulásai a fogantatás és a terhesség felfedezése közötti időszakban, gátolja a magzat agy- és gerincvelő károsodásának kialakulását, valamint hatékonyan véd a fertőzésekkel szemben.

• Szelén

Hatása: Növeli a spermiumok számát, és csökkentheti a koraszülés előfordulását.

• Magnézium

Hatása: Segít megelőzni a vetélést.

• Vas

Hatása: Fokozza a betegségekkel szembeni ellenállóképeséget és jelentős szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében.

2009. jan. 23. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A legtutibb, ha elkapjátok a megfelelő pillanatot.

Hogy ez sikerüljön lehet mérni az ébredési hődet, vagy ovulációs teszttel megtudhatod, hogy mikor van pé.

Ha megfogant, akkor E vitaminnal és folsavval lehet segíteni a beágyazódást, hogy sikeresebb legyen.

Ezeket a vitaminokat bármikor elkezdheted szedni, mert a pé-nek is jót tesz.

Nekem ezekkel a módszerekkel a 2. hónapban sikerült a baba.

Sok sikert!!:)

5 hetes babás

2009. jan. 23. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az E vitamin tényleg jó erre. A C-t is érdemes szedni. Én Elevitet is szedek (amiben ugyan van C is és E is, de csak kis mennyiségben), a B vitaminokat pedig méhpempővel viszem be. Azt olvastam róla, hogy sok benne az összes/vagy szinte összes?/ B vitamin meg sok más olyan hatóanyaga van, ami kimondottan hasznos ilyen téren.

A cickafark és palástfű teákról is csak jókat mondanak (én még nem tudom, mert holnap derül ki, hogy hatott-e az első havi "adag") és annyira az ízük sem gáz...

De persze ezek semmit sem érnek, ha nem a termékeny napokon vagytok együtt a pároddal. Elég minden 2. nap is... Ja, és gyertyaállás, de legalább felpolcolni a feneked, hogy ne szökjenek meg olyan gyorsan a srácok:)

Remélem segítettem!

Mielőbbi babásodást!

2009. jan. 23. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!